Kitamaran

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,600

yasiko

Kamp III
Yer
İstanbul
Seval hanım buraya nakletmeden ben paşa paşa ekleyeyim

Güzel bir tasarım...

Etiketler
Ynt: Kitamaran

Gerçekten güzel tasarım.
Bakalım biz de görecekmiyiz bunlardan denizlerimizde.
Ben sevdim bunu, bakayım başka bir şeyler bulabilecekmiyim kitamaran ile ilgili

Fotolara bakılırsa henüz denizlerde görülmeye hazır değil,sadece tasarım halinde...Yapılmışı yok ve sanırım öyle de kalacak...

Zaten dikkatlice bakıldığında dünyanın başka denizlerinde de görüleceğini sanmıyorum.Rüzgar üstüne oturan mübarek rüzgar altındaki kısım havalandığında scuba malzemesi giyerek seyir yapar herhalde...Zihni Sinir projesi...

Bu tarz surfler kullanılıyor ama ağırlık merkezi küçük bir boardın üstünde ve rüzgar üstünde oluyor...

Büyük olanlar ise birkaç kişilik ekip tarafından ağırlık merkezi dengelenerek sadece geniş apaz ve pupa gidebiliyor.

Bütün hevesimi kırdınız valla.
Siz cenovayla uğraşırken size inat oturup dikeceğim bundan bir tane

Aşkolsun Seval....Sen bunlarla uğraşıp zamanını heder etmezsin ki!

Sen yavaş yavaş semt pazarlarından tahta topluyorsun diye duymuştum. Malum ahşap tekne yapacaksın çünkü

Bırak böyle çocuk oyuncaklarını....Dünyayı gezecek ve içinde evindeymişsin gibi rahat edeceğin tek gövdeli bir tekneyada katamaran hatta belki trimaran tekne yapta bavullara çok yer kalsın

SEVAL' Alıntı:
Yine bastınız damarıma

Ehh bırakta o kadar basayım damarına...Hayat hızla hiç acımadan ilerliyor ve daha henüz inşaa etmeyi düşündüğün tarzada bir teknenin planlarından bile haber yok. Aslında teknenin tarzı bile belli değil.

Normalde hayat ilerledikçe söylemlerle eylemlerin arasındaki çizgi azalmalıdır.

Ne yazıkki bazen, üstelikte hayat ilerledikçe, eylem ve söylem çizgileri arasındaki mesafe artıyorsa hayallerden de o kadar uzaklaşılıyor demektir.

Bir ucundan tutup başlamak lazım.

geçen sene bodrum wow resort ta katamaran eğitimi alıp ilk tecrübemi yapmıştım. katamaran harika birşey. kitemaran ı düşünemiyorum bile

En kötü ihtimal Cem Ağabey' in Dory' sinden hazır kalıp alırım
Ama ben de ara sıra uğrayıp öğrebdim işi. Gerçi Ömer ve Cem Ağabey gibi olamam ama
Yazlık yaş ilerliyor. O yüzden sanki inşa etmekle vakit geçirmemek lazım gibi geliyor bana.
Ben en iyisi mi maketini yapayım.
Ayna' da da miçoluğa devam. Tabii kaptan kovalamazsa.
Sintine bile bastıktan sonra kovalamaz herhalde