Falken wildpeak at de iyi bir lastik. Yumuşak hamurlu ama kar da buzda başarısı iyi diye yazmış amerikalılar. Ben alma aşamasına gelmiştim çok uygun fiyata bf mt lastik denk gelince kaldı.
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Falken wildpeak at de iyi bir lastik. Yumuşak hamurlu ama kar da buzda başarısı iyi diye yazmış amerikalılar. Ben alma aşamasına gelmiştim çok uygun fiyata bf mt lastik denk gelince kaldı.
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracın güzelliğine falan hiç girmeden şunu söylemek istiyorum ben bu dededen kalma tabirine karşıyım herkes amacına göre alıyor bu araçları ..benim böyle konuştuğuma bakma bende sizin gibi düşünüyorum komforlu olsun şehir içinde kullanayım yakışıklı olsun vs vs
Ama bunu mekanik ve elektronik oranı belirliyor bu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vs vs size anlatmaya gerek varmı pul alacak olsanız tüm dünyayı talan edip toparlamaya çalışıyosunuz..açıkcası benim ihale işini zorlamayışımın sebebide bu sabırsız bi insanım ve uğraşmak istemiyorum benim gibi düşünen tonla insan var..
Araziye giren her araç mutlaka arıza çıkarıyor siz şimdi ayda yılda bi orman yolu köy yolu yapacaksınız belki koymayacak bide her hafta offroad gezilerine katıldığınızı aracı zorladığınız düşünün !!
Siz hiç aracın tavanından çamur temizledinizmi
ben temizledim yani uzun lafın kısası ihtiyaç neyse gereğide o oluyor
Sen ticari dusunuyorsun biz keyfi aradaki fark bu , ayrica oyle dolasmak her arac icin gerekli ki intten alinabilir alinmicak bulunmucak parca yok bu forumda en fazla parca arayanlar basta suzikicler sonra land cilar dikkatini cekerim , ihaleyi kacirdin simdi mizmizlanma bence yeni oyun yeni sans
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi