Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 597,723
Yanip sonuyorsa girmiyor demektir.Simdi soralim arkadaslar 4low a niye girmiyor arazi sanzimani ????

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarin bize sanayi gozuktu demek kucuk birader CNC ci yazdiklarinizi gostereyim hem cant hemde sanziman ve mazot pompasini gostereyim

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

yarin bize sanayi gozuktu demek kucuk birader CNC ci yazdiklarinizi gostereyim hem cant hemde sanziman ve mazot pompasini gostereyim

Arazi sanzimani normal 4x4 tamir ustalari eger sorun varsa halleder sen ilk once elektrik tesisatini bi gozden gecirmende fayda var
buyuk bi problem oldugunu sanmiyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cengiz abi seninde arabada farkli bir korna takmislarmi

Bende ki çalışmıyordu elektrikciye korna tak dedim nezle olmuş tavuk gibi bi korna takmış çalarken kil oluyordum,sonra onu değiştirdin daha kalın sesli birşey taktirdim
böyleydi
oldu

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boyle olacaktı yanlış basmisim

hayirli olsun guzel olmus bu tip yeni takilan aparatlar icin ekstra akumu takacan vinc arti sis farlari icin

Benim saat doldu iyi geceler cumleten

hayirli olsun guzel olmus bu tip yeni takilan aparatlar icin ekstra akumu takacan vinc arti sis farlari icin

2. Aku de yapmayı düşünüyorum ama jel veya deepcycle akuler çok para. Normal akü izolator ve sigorta kutusu ile buzdolabı çalışma lambası inverter calistirabilecek basit bir tesisat düşünüyorum.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi