arkadaşlar İzmir e bu kadar kar ilk defa yağdı , 3-4 senede bir gece yağar tutarsa sevinirdik öğlene eriridi ,3 gündür kar a doyduk resmen
bu arada aracımızın kar buz çamur arazi hepsi bir arada deneme fırsatı buldum ;
ilk olarak TCS ABS EBD sistemleri çok iyi çalışıyor bunu gözlemledim , bilhassa buz tutmuş rampalardan inerken kızaklama yapmadı , arka taraf sağ sol kayma hiç yapmadı , önümdeki araçlarda kızaklayan arka tarafı sağ sol savrulanlar oldu , hatta fotoyuda gördünüz kızaklayarak dereye indi bir araç , biz lastik izinin dışına hiç çıkmadık buda araç konusunda bana güven verdi ,
gruptaki arkadaşlarda pek birşeye benzetemedikleri Korando yu ne zaman yoldan çıkacak kıç baş kayacak bazı bölgelerdende geçiş yapamayacak diye beklemişler dönüşte söylediler vukuatsız dönüşümüze şaşırdılar
buzda ve kaba karda çok keyifli sürüş deneyimleri yaşadım , bir kaç gündür asfaltta buz ve kar üstündede denemeler yaptım yol tutuşu ve fren hiç sıkıntı çıkarmadı ,
performansından fazla emin olmadan aldığım Goodyear Wrangleer AT+SA dan da çok memnun kaldım , çamurda karda buzda fren ve yol tutuşu karda tatminkar karda buzda kullanmak için lastik arayışında olanlara kesinlikle tavsiye ederim.