Meraba arkadaslar, krank korando krank kasnagini bulamadim, muhtemelen musso da aynidir diye dusunuyorum, bu araclarin parcasinin oldugu parcaci tanidiginiz varsa, numara atabilir misiniz, ya da sorabilirseniz cok sevinirim.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@metafron bölgenizdeki sanayi sitelerinde muhakkak mercedes parçacısı vardır stoklarında olmasada toptancısından bulur getirtir, sanırım senin usta işi bilmiyor , başka ilden getirteceğin parça + kargo maliyeti olacaktır , sanayide bi mercedes ustası bulursan sana daha çok yardımcı olur .
@metafron bölgenizdeki sanayi sitelerinde muhakkak mercedes parçacısı vardır stoklarında olmasada toptancısından bulur getirtir, sanırım senin usta işi bilmiyor , başka ilden getirteceğin parça + kargo maliyeti olacaktır , sanayide bi mercedes ustası bulursan sana daha çok yardımcı olur .
Benim aracta su an gaz yemiyor arastirmalarima gore ya turbo hortumunda kacak var yada EGR valfi kurumlanmis. Aranizda EGR valf temizligi degisimi iptali yapan varmi ? Eger sorun EGR valfi ise temizletip iptal etmeyi ( TD bircok aracta bu yapiliyor ) bunun yaninda birde katalizor iptali dusunuyorum daha onceki aracimda iptal ettirmistim performans hissedilir derecede artmisti , bu konuda yorumlarinizi bekliyorum.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi