A AykanUtku Kamp I Mesajlar 195 Tepkime Puanı 180 15 Şub 2017 #3,409 SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orgasmatron Zirve Mesajlar 1,841 Tepkime Puanı 993 15 Şub 2017 #3,410 getirin baklavayi kirolarin azi datlansin ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A AykanUtku Kamp I Mesajlar 195 Tepkime Puanı 180 15 Şub 2017 #3,411 hocam şimdi bundan iki tane öne koymayı karar verdim ama ufak bi aparat gerekecek gibi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam şimdi bundan iki tane öne koymayı karar verdim ama ufak bi aparat gerekecek gibi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orgasmatron Zirve Mesajlar 1,841 Tepkime Puanı 993 16 Şub 2017 #3,412 Bindigim arabayi taniyamadim ... ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orgasmatron Zirve Mesajlar 1,841 Tepkime Puanı 993 16 Şub 2017 #3,413 highoutput' Alıntı: orgi motor piston bişiler yapçam dedi görsel yok arkadaşlar sorunlarını soruyor halloldumu olmadımı görüntü yok farumdaşlar ketum davranmayalım yaptığımız işlerin video ve fotolar paylaşalım takipçilerimiz kuru muhabbetten sıkılıcak sonunda Genişletmek için tıkla ... Motoru bitirdim abi pompa ayarsiz cengiz abimiz insallah pompacinin yanina bi gidecek ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
highoutput' Alıntı: orgi motor piston bişiler yapçam dedi görsel yok arkadaşlar sorunlarını soruyor halloldumu olmadımı görüntü yok farumdaşlar ketum davranmayalım yaptığımız işlerin video ve fotolar paylaşalım takipçilerimiz kuru muhabbetten sıkılıcak sonunda Genişletmek için tıkla ... Motoru bitirdim abi pompa ayarsiz cengiz abimiz insallah pompacinin yanina bi gidecek ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 16 Şub 2017 #3,414 AykanUtku' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 58544Ekli dosyayı görüntüle 58545 SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... maşallah maşallah
AykanUtku' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 58544Ekli dosyayı görüntüle 58545 SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... maşallah maşallah
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 16 Şub 2017 #3,415 AykanUtku' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 58555 hocam şimdi bundan iki tane öne koymayı karar verdim ama ufak bi aparat gerekecek gibi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... ayakları yokmuydu ? domuzlukmu boynuzmu bişi diolar onun üzerine mi koyacaksın ?
AykanUtku' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 58555 hocam şimdi bundan iki tane öne koymayı karar verdim ama ufak bi aparat gerekecek gibi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... ayakları yokmuydu ? domuzlukmu boynuzmu bişi diolar onun üzerine mi koyacaksın ?
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 16 Şub 2017 #3,416 orgasmatron' Alıntı: Motoru bitirdim abi pompa ayarsiz cengiz abimiz insallah pompacinin yanina bi gidecek ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... gider gider sorun çıkmaz üstad tan verdiği sözü tutar , sentesini tutturabilen yokmu Antalyada ?
orgasmatron' Alıntı: Motoru bitirdim abi pompa ayarsiz cengiz abimiz insallah pompacinin yanina bi gidecek ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... gider gider sorun çıkmaz üstad tan verdiği sözü tutar , sentesini tutturabilen yokmu Antalyada ?
A AykanUtku Kamp I Mesajlar 195 Tepkime Puanı 180 16 Şub 2017 #3,417 highoutput' Alıntı: ayakları yokmuydu ? domuzlukmu boynuzmu bişi diolar onun üzerine mi koyacaksın ? Genişletmek için tıkla ... Hocam altta cıvata yapmışlar on korumalıgin bağlandığı yerden "L" yapmayi düşündüm aslinda SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
highoutput' Alıntı: ayakları yokmuydu ? domuzlukmu boynuzmu bişi diolar onun üzerine mi koyacaksın ? Genişletmek için tıkla ... Hocam altta cıvata yapmışlar on korumalıgin bağlandığı yerden "L" yapmayi düşündüm aslinda SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 16 Şub 2017 #3,418 orgasmatron' Alıntı: Motoru bitirdim abi pompa ayarsiz cengiz abimiz insallah pompacinin yanina bi gidecek ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... gider gider sorun çıkmaz üstad tan verdiği sözü tutar , sentesini tutturabilen yokmu Antalyada ?
orgasmatron' Alıntı: Motoru bitirdim abi pompa ayarsiz cengiz abimiz insallah pompacinin yanina bi gidecek ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... gider gider sorun çıkmaz üstad tan verdiği sözü tutar , sentesini tutturabilen yokmu Antalyada ?
orgasmatron Zirve Mesajlar 1,841 Tepkime Puanı 993 16 Şub 2017 #3,419 highoutput' Alıntı: gider gider sorun çıkmaz üstad tan verdiği sözü tutar , sentesini tutturabilen yokmu Antalyada ? Genişletmek için tıkla ... Pompanin elemanlari da degistirmek lazim bu arada ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
highoutput' Alıntı: gider gider sorun çıkmaz üstad tan verdiği sözü tutar , sentesini tutturabilen yokmu Antalyada ? Genişletmek için tıkla ... Pompanin elemanlari da degistirmek lazim bu arada ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 16 Şub 2017 #3,420 AykanUtku' Alıntı: Hocam altta cıvata yapmışlar on korumalıgin bağlandığı yerden "L" yapmayi düşündüm aslinda SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... sac dan L işini görür bencede akü kaç amper 80 varmı ?
AykanUtku' Alıntı: Hocam altta cıvata yapmışlar on korumalıgin bağlandığı yerden "L" yapmayi düşündüm aslinda SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... sac dan L işini görür bencede akü kaç amper 80 varmı ?
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 16 Şub 2017 #3,421 orgasmatron' Alıntı: Pompanin elemanlari da degistirmek lazim bu arada ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... ok anladım ben sadece ayar sandım
orgasmatron' Alıntı: Pompanin elemanlari da degistirmek lazim bu arada ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... ok anladım ben sadece ayar sandım
A AykanUtku Kamp I Mesajlar 195 Tepkime Puanı 180 16 Şub 2017 #3,422 Hocam ne yalan soyliyim hiç bakmadım ona yarın sabah bakarim merak ettim şimdi. Elektrikçi ile konuştum araya role yapıp sorunsuz olacağını söyledi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ne yalan soyliyim hiç bakmadım ona yarın sabah bakarim merak ettim şimdi. Elektrikçi ile konuştum araya role yapıp sorunsuz olacağını söyledi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orgasmatron Zirve Mesajlar 1,841 Tepkime Puanı 993 16 Şub 2017 #3,423 highoutput' Alıntı: sac dan L işini görür bencede akü kaç amper 80 varmı ? Genişletmek için tıkla ... En az 90 amper koyun araca, aracin voltaj dusuk olunca otomatik moktan calismaya basliyor haberiniz olsun ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
highoutput' Alıntı: sac dan L işini görür bencede akü kaç amper 80 varmı ? Genişletmek için tıkla ... En az 90 amper koyun araca, aracin voltaj dusuk olunca otomatik moktan calismaya basliyor haberiniz olsun ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
highoutput Zirve Mesajlar 3,133 Tepkime Puanı 2,610 Yer izmir 16 Şub 2017 #3,424 AykanUtku' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 58544Ekli dosyayı görüntüle 58545 SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... jantlar güzelmiş bu arada bende pervane jant var gözüme batıp duruyo
AykanUtku' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 58544Ekli dosyayı görüntüle 58545 SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... jantlar güzelmiş bu arada bende pervane jant var gözüme batıp duruyo