Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,467

Etiketler
Motoru bitirdim abi pompa ayarsiz cengiz abimiz insallah pompacinin yanina bi gidecek

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam,bu arkadaş pompaci değil ,kendi garajında kendi aracına işlem yapan bir arkadaş evi b.çekmecede ama gidicem yanina konuştum tlf da

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tekrar merhaba anlatmak istediğimi yanlış anlamışsın , ben suzikiden inip korandoya bindiğinde yaşayacağın değişikliklerden bahsetmedim , açtığın konuda 3 adet sahibinden.comdan örnek gösterip bilgi sormuşsun , ben o üç korando kendi aralarında çok farklı diyorum ,

1- nolu korando 2001 model 2.3 motor benzinli / 77 hp / 144 nmn tork / 125 km max hız
2.nolu korando 1999 model 2.9 turbo dizel intercool / 120 hp / 260 nmn tork / 150 km max hız
3.nolu korando 1998 model 3.2 benzinli 209 hp / 297 nmn tork / 185 max hız

2.nolu dizel modeller kendi aralarında yine ayrılıyor / 2.3 turbo dizel / 2.9 turbosuz dizel mesala 2.9 dizel aldım dersin bi bakarsın turbosu yok aradaki beygir ve tork fakları var ,

bu konuda karar vermen gerekli önce benzinlimi ? dizelmi ? düz dizel mi ? turbo dizelmi ? 2.3 mü ? 2.9 mu ? 3.2 mi ?

Turbo dizel

@AHRAZ ayrıca marka model arasında karşılaştırma yapacak bilgi ve tecrübem olsa burda bedavaya yazacağıma , oto dergilerinde yazar üstüne para kazanırdım , bu konu bu kadar canlı ise buradaki arkadaşların beklentileri olmadan bilgi ve tecrübe paylaşımı yapmasındandır , cevaplarımı beğenmiyorsan bana soru sormazsın olur biter , tavrın hoşuma gitmedi benden bu kadar arkadaşlar sana yardımcı olur.

Bu sabah senin içine orgi kaçmış anlasilan

Toplumda oyle insanlar varki
" akil yok , fikir çok !!! "

Gençliğimizde hatirlarim cocuk kizin pesinden kosar gunlerce aylarca kiz bu isin kesin olmayacagini yada baska birini sevdigini soylediginde cokus baslar ilk is pesinde kostugu kotulemek sonrada iftira atmak olur.
Mahallemizde hala boyle insan ! lar var , ne diyelim Allah akil fikir versin insallah...

Herkese iyi akşamlar.
Beğendiğimiz kareyi & konuyu alıntı yapılıyor. Benim de aracım yok Facebook yok bari alıntı yapayım dedim.
Sıkı takipdeyim herkese kazasız belasız sürüşler
Zaten araclar insanlari birbirine ulastirir baglar , onemli olan arac degil insandir , bizlerde burada birbirimizi bulduk , hep beraber guzellikleri bilgiyi paylasalim , takibin ve guzel yorumlarin icin ayrica tesekkur ederim @Serhun

Herkese iyi akşamlar bu araçların hepsinde abs standart mi yoksa bazılarında yok mu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi