Yazmayacağım yazmayacağım diyorum ama son mesajımı da yazıyorum.
Sözlerimin arkasındayım , gelmeseydik 2.5 3 saat daha oyalanırdınız.Bu kadar da net konuşuyorum.
Ayrıca doğrudur maksat dostluk.Maksat araba değil,maksat arabanı sattığında seni arabana alacak dostlar edinmiş olmandır Haluk abi.Ne demiş Mevlana, Ben ne insanlar gördüm üzerinde kıyafet yok,ben ne kıyafetler gördüm içinde insan yok.Burada aracın bir önemi yok yani.Dostluktur baki kalan.Okudukça gülüyorum ya , adı başkan ama aracı bile olmayan ne demektir.Para lazımdı sattım arabayı ne yapayım yani ? Bugüne kadar babamla münasebeti olan tüm abilerime,kardeşlerime saygıda kusur etmedim,çok da dikkat ederim bu konuda.Ancak,tarafıma saygısızlık bir yapılır iki yapılır. Yok başkanmışta arabası yokmuşda..Arabamda çeki demiri vardı en azından.
Fakülte Offroad grubunun politikasına gelince , biz gireceğimiz parkurlara her aracı çağırmıyoruz. Adam değil araba seçiyoruz.Bunu yapmamızdaki sebep ise ne kendi günümüz rezil olsun,ne katılımcının günü rezil olsun. Açtığımız gezi başlıklarında gerekli öğeleri belirliyoruz,ona göre katılımcı kabul ediyoruz.Araçlarımızda boş yer kalırsa bizzat telefon açıp çağırıyorum aracı uygun olmayan kişileri.Ancak araç konusunda parkur zorluysa asla ve asla lastiksiz standart araç kabul etmiyoruz.Doğrusu da bu olmalı.İş temposu yüzünden sadece pazar günü boş olan insanlar benim grubumu tercih ettiyse,kimse kusura bakmasın ben onların gününü bir araç yüzünden zehir edemem.
Selamlar ,