Valla ben kardan cok gunesli havada bisiklete binmeyi istiyorum. Bu hafta kardan bu gezi haftaya kalir. Umarim gunesli olur haftaya. Yani 24 Subattan bahsediyorum.
Arkadaşlar;İstanbuldaki güneşli havaları görünce hanımla içimiz kıbırdanmaya başladı,hafta sonu için(cumartesi-pazar)Poyrazlarda kamp yapmaya karar verdik.Müsayit olan dostları aramızda görmek dileğiyle hepinize selamlarımızı sunarız.
Not:Yağmurlar yağsada hoş yağmasada.
Arkadaşlar;İstanbuldaki güneşli havaları görünce hanımla içimiz kıbırdanmaya başladı,hafta sonu için(cumartesi-pazar)Poyrazlarda kamp yapmaya karar verdik.Müsayit olan dostları aramızda görmek dileğiyle hepinize selamlarımızı sunarız.
Not:Yağmurlar yağsada hoş yağmasada.
Mehmmet Hocam 12 ye doğru oradayız kahvaltı etmeyin,beraber ederiz.Ya insel cumadan gelirsen haberim olsun,cumartesi sabahı dr de işimiz var ama öğlene yine orada olurum.Evvvet Poyrazlar kazanını İnsel hazırlamaya başladı, Mehmet hocam da kaynatmaya ,hayırlı olsun,2 çuvalda ben getireyim.
Cuma günü dersim yok,(buradan haberim olursa)gelenlere eşlik edebilirim.Cumartesi içinde düdüklüde köy tavuğu ayarlamaya çalışacağım.(olmazsa çiftliğe razı olucaz)Bekliyoruz, hoş ve sefa gelirsiniz.Selam ve saygılar.