mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,627 Tepkime Puanı 172 Yer Adabazar 9 Kas 2012 #449 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Accuweather http://www.accuweather.com/tr/tr/sakarya/320547/november-weather/320547
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Accuweather http://www.accuweather.com/tr/tr/sakarya/320547/november-weather/320547
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 9 Kas 2012 #450 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Yufkaları - Dereotlarını veLorları alıp gidin yahu. ;D Su Böreği yaparsınız.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Yufkaları - Dereotlarını veLorları alıp gidin yahu. ;D Su Böreği yaparsınız.
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 11 Kas 2012 #451 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Biz terciği böğrekten yana yapmıştık ama erteleme olunca mecbur hepsi bize kaldı..
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Biz terciği böğrekten yana yapmıştık ama erteleme olunca mecbur hepsi bize kaldı..
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 11 Kas 2012 #452 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' tango' Alıntı: Biz terciği böğrekten yana yapmıştık ama erteleme olunca mecbur hepsi bize kaldı.. Genişletmek için tıkla ... Eh... gezide bulunduğumuz Antalya'da,kayınçonun oğlu Hala bize börek yap deyipte,pazılı arnavut böreği yememiş olsaydım tesadüfen...Size bu yebeni diyen Böğrek fotosunun hesabını sorardım Tanju bey
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' tango' Alıntı: Biz terciği böğrekten yana yapmıştık ama erteleme olunca mecbur hepsi bize kaldı.. Genişletmek için tıkla ... Eh... gezide bulunduğumuz Antalya'da,kayınçonun oğlu Hala bize börek yap deyipte,pazılı arnavut böreği yememiş olsaydım tesadüfen...Size bu yebeni diyen Böğrek fotosunun hesabını sorardım Tanju bey
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 11 Kas 2012 #453 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Tanju o harika böreğin sağ taraından isterim.
Arif Hüküm Zirve Mesajlar 1,169 Tepkime Puanı 798 Yer İstanbul 11 Kas 2012 #454 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' O börek akşamdan yapılmış, kalmamıştır herhalde
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 11 Kas 2012 #455 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' O zaman ilk toplantıya tepsisi gelir))))
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 12 Kas 2012 #456 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' seyyah54' Alıntı: O zaman ilk toplantıya tepsisi gelir)))) Genişletmek için tıkla ... bence de gelmeli
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' seyyah54' Alıntı: O zaman ilk toplantıya tepsisi gelir)))) Genişletmek için tıkla ... bence de gelmeli
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 12 Kas 2012 #457 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' tango' Alıntı: Biz terciği böğrekten yana yapmıştık ama erteleme olunca mecbur hepsi bize kaldı.. Genişletmek için tıkla ... Börek olduğunu baştan söylesenize, ne yapar eder gelirdik. ;D
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' tango' Alıntı: Biz terciği böğrekten yana yapmıştık ama erteleme olunca mecbur hepsi bize kaldı.. Genişletmek için tıkla ... Börek olduğunu baştan söylesenize, ne yapar eder gelirdik. ;D
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 12 Kas 2012 #458 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Tanju işin kötü anlaşılan bir tepsi kesmiyecek.
drares Haşmet Kalkancı Mesajlar 3,201 Tepkime Puanı 483 Yer Aydın 12 Kas 2012 #459 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Levent geçmiş olsun, umarım kayınvaliden iyileşmiştir. Tanju o böreğe Aydın'dan ben bile talibim, senin işin zor
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Levent geçmiş olsun, umarım kayınvaliden iyileşmiştir. Tanju o böreğe Aydın'dan ben bile talibim, senin işin zor
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 12 Kas 2012 #460 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' drares' Alıntı: Levent geçmiş olsun, umarım kayınvaliden iyileşmiştir. Tanju o böreğe Aydın'dan ben bile talibim, senin işin zor Genişletmek için tıkla ... ayağa kalktı bile, yatması gerekiyor ama eski kadın söz geçmiyor valla gel teneke tavuğu yapalım ;D
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' drares' Alıntı: Levent geçmiş olsun, umarım kayınvaliden iyileşmiştir. Tanju o böreğe Aydın'dan ben bile talibim, senin işin zor Genişletmek için tıkla ... ayağa kalktı bile, yatması gerekiyor ama eski kadın söz geçmiyor valla gel teneke tavuğu yapalım ;D
mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,627 Tepkime Puanı 172 Yer Adabazar 12 Kas 2012 #461 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Tanju sen nasıl bir gaflete düştün ki bu fotoğrafı koydun,işin çok zor.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Tanju sen nasıl bir gaflete düştün ki bu fotoğrafı koydun,işin çok zor.
camper_02 Kamp II Mesajlar 234 Tepkime Puanı 9 Yer İstanbul Web www.anakamp.org 12 Kas 2012 #462 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Tanju; Merak ettiğimkonu,Sizin börekler sabah kahvaltıda çayla gidermi? Giderse İstanbuldan boşuna kahvaltılık taşımayalım selamlar.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Tanju; Merak ettiğimkonu,Sizin börekler sabah kahvaltıda çayla gidermi? Giderse İstanbuldan boşuna kahvaltılık taşımayalım selamlar.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 12 Kas 2012 #463 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' mayıstosböce' Alıntı: Tanju sen nasıl bir gaflete düştün ki bu fotoğrafı koydun,işin çok zor. Genişletmek için tıkla ... Tanju'ya bir şey olmayacak ki olan yengeye oldu
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' mayıstosböce' Alıntı: Tanju sen nasıl bir gaflete düştün ki bu fotoğrafı koydun,işin çok zor. Genişletmek için tıkla ... Tanju'ya bir şey olmayacak ki olan yengeye oldu
mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,627 Tepkime Puanı 172 Yer Adabazar 13 Kas 2012 #464 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' camper_02' Alıntı: Tanju; Merak ettiğimkonu,Sizin börekler sabah kahvaltıda çayla gidermi? Giderse İstanbuldan boşuna kahvaltılık taşımayalım selamlar. Genişletmek için tıkla ... Hee gerçekten giderse bende taaa burdan taşımayım, nedersin Buralpdi sende semaveri getirsen acaba bu böreklerle gider mi.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' camper_02' Alıntı: Tanju; Merak ettiğimkonu,Sizin börekler sabah kahvaltıda çayla gidermi? Giderse İstanbuldan boşuna kahvaltılık taşımayalım selamlar. Genişletmek için tıkla ... Hee gerçekten giderse bende taaa burdan taşımayım, nedersin Buralpdi sende semaveri getirsen acaba bu böreklerle gider mi.