Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 229,467
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Gece Fotoğrafları
Bu muhteşem ateş için emeği geçenlere çok teşekkürler.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Etiketler

Gündüz de kahvaltı hazırlığı vardı.
Bülent sucukları dilimliyor.
[attachment=1]
Sucuklu yumurta
[attachment=2]
[attachment=3]
Çocuklar da eğlendi.
[attachment=4]
Levent'in tentesi inceleniyor.
[attachment=5]

Devam
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Çiçekler de vardı
[attachment=4]
[attachment=5]

[attachment=1]
Yapraklardan oluşan bir halımız vardı.
[attachment=2]
Bir ara da bisikletle dolaştık.
[attachment=3]
[attachment=4]
Herkes sırayla kamp alanını terketti.
[attachment=5]
Hava kararana kadar Poyrazların keyfini sürdük. En son Bülent gittikten sonra hemen peşinden, biz de kamp alanını terkettik.

Cumartesi akşam üzeri acaba gelen arkadaş varmı diye bakmaya uğradığım kamp yeride gördüm ki herkez yerini almış ateş alevlenmiş ve ateş başı sohbeti başlamış bile biraz sohbet ettikten sonra mecburen kahvaltıda görüşmek üzere ayrıldım.Sabah biraz geç kalmış olsamda büyük bir sabırla bizi bekleyenlere teşekkürler(bizimi yoksa böğreğimi beklediler biraz şüpheli tabii)
Havasıyla sohbetleriyle kısaca herşeğiyle mükemmel bir hafta sonu geçirdik Bülen iyiki gazı verdin ne diyeyim .Birdahaki kampta görüşmek dileğiyle sağlıkla kalın.

İşte uzaktan bakan da Levent le sohbet ediyoruz sanacak,yok akşam 7 tane çay içmişimde,sabahleyinde en az 5 tane içermişim verin bana peşin peşin sucuklarımı diye adam başımıza dikildi.Benle anlaşamayınca ben de yumurta var diye gitti yumurta getirdi Mustafa hocamın pişirdiği sucukların üstüne kırdı 3-5 tane,bide halis mulis İstanbul yumurtası bunlar diyede laf soktu,şartıda benim verdiğim yumurtaların değdiği bütün sucuklar benimdir dedi.

[attachment=1]

Pazar günü hava kamp için çok uygundu.Yazın bile böyle güzel hava bulmak zor.Kamptan bir kaç karede benden.

Atilla Bey sucuklu yumurtalardan bizede bırakın çok kötü bakıyorsunuz.

resim anlatıldığı gibi değil arkadaşlar, beni kandırdılar..............evet üzerine basarak söylüyorum beni kandırdılar.......... akşam bize çay yap kahvaltıda sucuklar benden diyen Bülent sabah sucukların başında yan çizmeye çalışıyor ama nafile, (baktı gitmiyorum ben testeremenim dediysede korkmadım arkadaşlar) burası dağ başı, yakanıza yapışmasam aç kalacağım, zaten bir dahaki kampa Tanju'nun yanındayım, sen çetin ceviz çıktın arkadaş, kek'de yoktu bu kampta, olmadı yani

alın ikinci olay , buda gezenbilir '' TÜV '' organizasyonu, tenteye geçer raporu veriyorlar, arabaya karavan ruhsatını daha kolay almıştım

[attachment=1]

aralarında gizli oylama yapıyorlar,

[attachment=2]

şimdi rapor sonucunu bana açıklıyor ,

Ben böyle birşey görmedim,artık gerçekleri açıklama zamanı geldi,misafir filan dedim sustum ama buraya kadar
Temcit pilavı gibi aynı kareleri kullanıyoruz ama bu fotolar benim değil yoksa uydurdun derdi arkadaş.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Harika olmuş harika..........Mizansen çok güzel .Bülent hocam bu bakış Levent Bey'e mi ?

mustafayetim' Alıntı:
Harika olmuş harika..........Mizansen çok güzel .Bülent hocam bu bakış Levent Bey'e mi ?

bu bakış sucuğu nasıl kaptırdım bakışı ;D

fsirin' Alıntı:
Bendeki fotoğrafların tamamını mı göndersem ne? ;D

iyi olur, malzemeye ihtiyacım var ;D