katılımcısı bol olan güzel bir etkinlik olmuş.. ama asıl dikkatimi çeken kamp ateşiniz oldu, biraz daha zorlasaymışsınız küçük bir kütük evi yapılabilecek kadar kütük var orada
Güzel bir kamptı , ağaçların yeni yaprak döküyor olması adeta sonbaharın ortasını anımsattı
yinede havanın güzelliğini 2 günde olsa doyasıya yaşadık. Kamp ateşimiz,sohbetlerimiz ve yeni tanıştığımız arkadaşlarımız ile Poyrazlar anılarımıza bir yenisini daha ekledi. Gelemeyenlere başka sefere dileklerimizle.
aslan28' Alıntı:
Resimlerde hiç çadır göremedik çadırda kalan olmadı sanırım herkezin karavanımı vardı?
Gülen yüzlerden kamptaki hava belli oluyor.Bülent senin gözünde levent in semaverde galiba.Hepinizden güzelin iki fotoğrafını koymuşsunuz ona üzüldük.Çimenlerin üzerinde yuvarlamazmı insan.).En genç kampçı Yiğido.Tüm katılımcılara saygı ve sevgiler. Aysel & Ahmet Özek.
Eve gelip foğraflara bakarken yaptığımhatayı dehşetle farkettim.
Beraber dolaşırken, severken, oynaşırken, kampımızın sevimli miniği Yiğido Mert' in fotğrafını çekmemişiz Bu hatayı bir an önce telafi etmem lazım..
daha çok kamplarda olacağız inşaallah bol bol çekersiniz, selamlar
herşey çok güzeldi, güzel bir kamp oldu,
kamp alanını en son ben terkettim, ilk terkedenler kimlerdi diye sormayın utanmasınlar ;D,
bu kampta normal olmayan bir şey yaşadım bir anda elimde bir parça sucuk buldum, hemde Bülent'in
Mehmet ağbinin geleneksel güveçini taddık yine
katılan herkese çok teşekkürler, keyif aldık
seyyah54' Alıntı:
Gülen yüzlerden kamptaki hava belli oluyor.Bülent senin gözünde levent in semaverde galiba.Hepinizden güzelin iki fotoğrafını koymuşsunuz ona üzüldük.Çimenlerin üzerinde yuvarlamazmı insan.).En genç kampçı Yiğido.Tüm katılımcılara saygı ve sevgiler. Aysel & Ahmet Özek.
Eski dostlarımızı uzun bir aradan sonra tekrar görmek yeni arkadaşlarla tanışmak bizim için en keyif aldığımız yanıydı bu buluşmanın.Bütün dostlara teşekkürler..
Mustafa zaten orada olamadığıma yanıyorum yarama bir damla tuz da sen ekme .Zaten Poyrazların balıkları seni tanıyor.Benim için Balık deposu karagöl oradakilerin gözlükleri yok . Çocukların gözlerinden öpüyor,Ebru ya selamlar. Aysel & Ahmet Özek
Katılan tüm dostlara teşekkürler,çok güzel bir havada eski ve yeni dostlarla güzel bir kamp oldu.
Mürşide abla ve Mehmet abiye harika güveçleri için teşekkür ederiz.çok uzaklardan katılıp onca yolu göze alarak bizlerle birlikte olan Mayıstos böceğine,Yetim ailesi ve Çallı ailesine teşekkürler.Tüm dostlara sevgiler.
Birkaç fotoda benden...