jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 30 Eki 2011 #209 Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? murat067' Alıntı: yani bukadar olur aklımı okudunuz sanki şuan bütün yoğunlaşmam bunun üzerine 4x4 bir l200 ve onun arkasında romorkla taşınan özel bir yarış aracı bugyy Genişletmek için tıkla ... Ben çalışmalara başladım ve şöyle bir şey planlıyorum ,
Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? murat067' Alıntı: yani bukadar olur aklımı okudunuz sanki şuan bütün yoğunlaşmam bunun üzerine 4x4 bir l200 ve onun arkasında romorkla taşınan özel bir yarış aracı bugyy Genişletmek için tıkla ... Ben çalışmalara başladım ve şöyle bir şey planlıyorum ,
W140 Ana Kamp Mesajlar 64 Tepkime Puanı 0 16 Kas 2011 #210 Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? pandipieri' Alıntı: ??? ??? ??? ??? olmaz mi yahu? elimde manueli var neler var neler... Genişletmek için tıkla ... hepsini sökün, sadece ecu kalsın. yeterli. SS1 şanzumanı zaten tam mekanikti. SS2 de yıllardır değişmedi, güncel L200 ve Pajerolarda kullanılıyor. Ve tamamen mekanik.
Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? pandipieri' Alıntı: ??? ??? ??? ??? olmaz mi yahu? elimde manueli var neler var neler... Genişletmek için tıkla ... hepsini sökün, sadece ecu kalsın. yeterli. SS1 şanzumanı zaten tam mekanikti. SS2 de yıllardır değişmedi, güncel L200 ve Pajerolarda kullanılıyor. Ve tamamen mekanik.