Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.
Şanzıman harareti sorunu benimde başıma gelmişti. 2 sene evvel....
Aslında tam karter koruma ile de alakalı değil konu, çünkü bende orijinal tampon arakasında Bearmach karter koruma ve bearmach vinç askısı var.
Aynı teçhizat yine takılı ve sorunsuz 2 yıldır daha biniyorum.
Sorun şu ki....
Şanzıman yağı belirli aralıklarla değiştirilmelidir. Yetkili servis bu işi yapar. Toyotacı servise gider orada yapılır. LR'ci birşey bozulunca yaptırmaya alışıktır.
Sene 2006, aracımla hergün 150 kilometre yapıyor, ardından mutlaka haftasonu kayağa veya kampa gidiyordum. Gençtim o zamanlar
Bir gün aracım yürümez oldu. Basıyorum pedala gitmiyor, basıyorum gitmiyor.
Allah allah.... Sonra yavaş yavaş servise gittim.
Birde baktık, araçta hiç su kalmamış, yine böyle bir dönem.... Araba 200.000 KM'de susuz çalışıyor. Servise gidiyor.
Sebep;
Sebep kolay, arazide derenin içinde giderken bir ağaç dalı motor kompartımanına girmiş, hortumlardan birini koparmıştı.
Saolsun orada geziye katılanların desteği ile hortumu kesip, yerine koymuş, dereden su doldurup gitmiştim.
Sonra meğersem, 3-4 ay sonra o hortumda çatlak filan varmış mış....
Heavy duty, arazide bakım kolaylığı filan.... Ben anlamam... Normal bir araç. Hareretin hızlı arttığını algılayıp, gaz pedalı kontrolünü elektronik olarak sadece motoru ön pervane ile soğutacak optimum devirde tutarak 20 km servise gitmemi sağlıyorsa. O dönem benden daha zekidir derim...
Motoru sonra üstüne 165.000 KM kullandım, hala kullanıyorum.
Kırılmaz Kürşad araban, şanzıman yağını ve filtreni gerektiği zamanlarda değiştir yeter.