Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.
konu güzel ortam güzel daha ne olsun ya ama bende bu aralar toyota ya gönül vermeye başladım. lr v8 düşünüyordum bi arkadaş içi geniş sen dar yerdesin falan dedi gerçi binme fırsatım hiç olmadı ama toyota der gibiyim artık ama bu başlık altında bir abimizin dedigi gibi bişeyde var çamurun yakıştıgı araç,jip gibi jip ama diger bişeyde var ki toyota da sorunsuz. ne kadar da olsa araziden sorunsuz dönmeyi herkes ister dimi? hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Alıntı sahibi: Tempus, Tarihi: 23 Mart 2010, 13:16:44
Sen TYT ları sürekli sarhoşken gördüğünden iyi sanıyorsun, o yuzden sürekli içiriyorlar her buluşmada. Ayıkken gör birde fikrin değişicek
diyecek başka söz bulamıyorum abi bu geceye damganı vurdun cihan abi karsda banada aynı tuzağı kurmaya çalıştı ama ne yazıkki zerhoş edemedi beni ;D ;D ;D onun için hala aşığım DEFENDIRIMMMAAA ;D ;D ;D ;D ;D
ata036' Alıntı:
Alıntı sahibi: Tempus, Tarihi: 23 Mart 2010, 13:16:44
Sen TYT ları sürekli sarhoşken gördüğünden iyi sanıyorsun, o yuzden sürekli içiriyorlar her buluşmada. Ayıkken gör birde fikrin değişicek
diyecek başka söz bulamıyorum abi bu geceye damganı vurdun cihan abi karsda banada aynı tuzağı kurmaya çalıştı ama ne yazıkki zerhoş edemedi beni ;D ;D ;D onun için hala aşığım DEFENDIRIMMMAAA ;D ;D ;D ;D ;D
valla abi onu bunu bilmem benim DEFENDER aşkım ne olursa olsun bitmezzzz onla arama hiç kimse giremezki özlem duyayım acı konusuna gelince gülü seven dikenine katlanır