Murat Akdeniz
mrtakd
82 no boşsa alabilirim yoksa numara önemli değil bu sebeple havalede bildirmedim. (2 sinide kendime alıyorum 1 numara yeterli)
01/02 de havaleyi yaptim
Mücahit Bey hesabınıza 300 TL (01.02.2011)çıkarttım.Eğer mümkünse polar ,şapka ,ve işlemelerden yedeklemek için ikişer tane istiyorum.eğer okey olur derseniz yarın 70 TL daha göndereceğim.
sıra no: 14 Nick:TUĞSAN DAL boy:187 cm kilo:125 kg beden:XXL (not:varsa XXXL kısacası hepsi en büyük beden olsun) Kan grubu: A Rh + CEP:0.532.2327852 ADRES:
MARMARA HAVUZ LTD ŞTİ
Yeşilbahçe Mah. Portakal çiçeği bulvarı Bulvar apt 24/b
ANTALYA
Mücahit bey gönderdiğim 300 TL 2 mont,2 polar ,2 şapka ve 2 grup işleme için eğer olabilir ise polar,şapka ve işlemelerden ayrıca birer tane daha istiyorum.okeylerseniz 70 TL daha göndereceğim...sanırım ilk yazdığım biraz karışık olmuş..bu yüzden tekrar yazdım...kusuruma bakmayın
Beyler yarın iş yerınde lıste yapıp eft yapan arkadaşaları ısaretlıcem.
bir takim demeniz yeterli
1 takim 150 tl
ilave siparişlerini şimdilik erteliyelim beyler.
Takim olarak devam edelım.
gunu belli olsun bir kamp patlatiriz subat sonu mart basi kamp yerınde dagitirim diye dusunuyorum. polar ve sapka isini izmirden direk kargo yaptirmayi dusunuyorum. montlar bursadan bana gelecek ben gonderecem yada kampda dagıtacam.
martda bir bursa kampi oy oy karda oy oyyy
gunu belli olsun bir kamp patlatiriz subat sonu mart basi kamp yerınde dagitirim diye dusunuyorum. polar ve sapka isini izmirden direk kargo yaptirmayi dusunuyorum. montlar bursadan bana gelecek ben gonderecem yada kampda dagıtacam.
martda bir bursa kampi oy oy karda oy oyyy