volkan kardeş artık biraz büyük biraz küçük şansımıza razıyız çok emek sarfettiniz mağazalarda bile bedenler tam oturmuyor örnek ben bazı mağazalardakı XL olmuyor xxl alıyorum bazı mağazadakı xl cuk diye oturuyor küçük olacagına ben büyük olsun dedim xxl yazdım ama lıstede boy olarak benden uzun ve aynı kiloda xl bedenlerde var tercih olarak yorumladım (umarım çok büyük gelmez)
eyvallah üstad...tarihler uyarsa neden olmasın ya...bakarız..tabii benim oğlanın da sağlığının müsaade etmesi lazım..süregelen bi rahatsızlığı var..sağlıklı olduğu sürece ve şartlarda uyarsa çok memnun olurum...
eyvallah üstad...tarihler uyarsa neden olmasın ya...bakarız..tabii benim oğlanın da sağlığının müsaade etmesi lazım..süregelen bi rahatsızlığı var..sağlıklı olduğu sürece ve şartlarda uyarsa çok memnun olurum...
Volkan kardeş bak şimdi olmadı ben değil benim canım LR cı desen olay biter . Çocuklar canlarımız onlar için varız , onlar için akan sular durur. Allah acil şifalar versin inşallah ..
Beyler madem konusu açildi burdanda açik olarak yaziyim. zaten yagmurluk gomlek ve bol çepli bir pantolon sevdamiz var. bunu samimi oldugum kamp arkadaşlarimla paylaşmiştim. Volkan kardeşimde biliyor sakli kalsin demiştim nezaketten soylememiş sag olsun. Beyler bu işin bitimine gore diger işlere girecegim. Her halukarda yaptiracagim. ya gene böyle açikdan olacak yada tanidigim bildiklerimi aricam hoca gomlek pantolon kaç giyiyosun hesabima gonder şu kadar para yaptiriyorum sanada dicem. Son emanet yerine ulaşinca olayin rengi belli olacak. Altinda her LC olani kendim gibi gormuyorum artik. Anlaşilmiştir umarim.
Volkan kardeş bak şimdi olmadı ben değil benim canım LR cı desen olay biter . Çocuklar canlarımız onlar için varız , onlar için akan sular durur. Allah acil şifalar versin inşallah ..