Yeni alimda pantolon ve gomlek var.
pantolon feci birşey alipda begenmicek adam tanimiyorum. ayni markanin urunu ama bu sefer pantolonda arma logo olmıcak. olacakda sadece kendi logosu ve ayi ayagi ,gomlekde bir kaç secenegimiz var. hazirlaniyor. yeni başlikda paylaşirim.
Yeni alimda pantolon ve gomlek var.
pantolon feci birşey alipda begenmicek adam tanimiyorum. ayni markanin urunu ama bu sefer pantolonda arma logo olmıcak. olacakda sadece kendi logosu ve ayi ayagi ,gomlekde bir kaç secenegimiz var. hazirlaniyor. yeni başlikda paylaşirim.
Birsey degil beyler
Tarik seni bozar kardesim neticen yagdan kurtulamadigi icin yazik olurdu monta
Ama yeni topik acacagim takip et pantalon al derim Onda toyota falan yazmicak cok rahat ve kullanisli dua edersin bana bol bol
Birsey degil beyler
Tarik seni bozar kardesim neticen yagdan kurtulamadigi icin yazik olurdu monta
Ama yeni topik acacagim takip et pantalon al derim Onda toyota falan yazmicak cok rahat ve kullanisli dua edersin bana bol bol
Yeni başlığa geçmeden listeye girelim pantolon için. Müco sen zor şartların adamısın, bıkmadın bizimle uğraşmaktan, yeni projeler hazırlıyorsun. Ne diyeyim kolay gelsin...
YOk burdan devam etmiyelim yeni başlik açacam gomlegi bekliyorum.
Pantolon gerçekden çok işlevsel olmasa girmicektim buna ama madem bir imkan yakaladik paylaşalim. BU sefer kendime kolayliklar yapacagim ders aldim
Pantolon gerçekden çok işlevsel olmasa girmicektim buna ama madem bir imkan yakaladik paylaşalim. BU sefer kendime kolayliklar yapacagim ders aldim