Ynt: Land Cruiser vx100 LPG Kiti
stepneyi henuz arkaya baglatmadim simdilik dusunmuyorum, stepnesizim yani, lastik tamir kiti aldim daha kolay bir cozum simdilik. aracı satın aldiginizda yani noter islemleri bittikten sonra hemen lpg takılmasi isine girin, ruhsati uzerinize almadan daha kolay olur. ben gruptan arkadaslarin onerisi uzerine kadosan oto sanayide yusuf ustaya taktırdım lpg kitini, kendi markasini takıyor hayli memnunum. yusuf usta da off-roadcu ve arazi araclarini iyi taniyor ve o cerceveden bakabildiginden rahat edersiniz. cok pimpirikli ve isini iyi bilen biri gezenbilir indirimi de yapar size. ben 2750 liraya taktirdim hersey dahil. arabayı verdikten sonra 3 gun suruyor lpg takılmasi isi alt korumasini da kendi yapıyor tankın ve size teslim ediyor. siz sonra kartaldaki tmmob nin lpg test merkezine gidip sizdirmazlik raporu alıyorsunuz, sabah cok erken gidip kuyruga girmekte fayda var. islemler bu kadar, sonra da ruhsat ve plaka islemlerini yaptiriyorsunuz. yalnızca su onemli nerede lpg taktirdiysaniz sizdirmazlik raporunu o sehirde almaniz gerek kosul. lpg konusunda cook kisi cok farkli seyler soyleyebilir ama ben yusuf ustayı oneririm benim ismimi de verebilirsiniz, isi hayli iyi yapiyor. ben inanılmaz cok arastirma yaptin ve sonuc beni ona goturdu... bana tugsan bey onermisti ben de simdi size gonul rahatlıgı ile oneriyorum...