Land Cruiser vx100 LPG Kiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,890
Ynt: Land Cruiser vx100 LPG Kiti

ne zman siterseniz yardima haziriz her zaman sorularinizi yanitlamaktan mutluluk duyariz , iyi calismalar...

Etiketler

erdinç bey toyota lc gerçekten vazgeçilmez bir araçtır, hangi kasasına binerseiz binin insanda bağımlılık yapar.

toyotaların gerçektende çok sağlam ve sorunsuz olduğu tartışma götürmez (en azından bence)...

lakin yeni bir araç alırken mutlaka çok iyi kontrol ettirin, emin olun ..ülkemizde lclere binen birçok şahıs bilinçli veya bilinçsiz bu araçların bakımını genelde ihmal eder,nasıl olsa sağlam arac beni yolda bırakmaz diye..

çok yorulmuş , bakılmamış bir araç alırsanız sizi hem soğutur hem yorar..

selamlar, saygılar.

caglarcim ben de alacagi aracı bizim temservisten suat ustaya mutlaka gostermesini onerdim ne dersin?

pandipieri' Alıntı:
caglarcim ben de alacagi aracı bizim temservisten suat ustaya mutlaka gostermesini onerdim ne dersin?

çok çok yerinde bir öneri, katılıyorum..

Çağlar Bey,
Bağımlılık kesinkes yapıyordur, hatta insanı hasta ediyor galiba. Abimle alay ederken ben de virüsü (toyo-virus) kaptım feci şekilde. Galiba tek aşısı da bir toyo edinmek...
Diğer taraftan Suat Usta ile yazıştık, bu hafta geziniz olması sebebiyle biraz yoğunmuş, inşallah haftaya bir gün kendilerine iki araç göstermeyi planlıyorum, bakalım ne olacak...
Geziye giden herkese iyi eğlenceler,

Arkadaşlar Toyota LC vx 100 aldım.LPG ile ilgili İstanbulda usta arıyorum.Birde 90 Lt.lik tank için ne yapmam lazım.Şimdiden teşekkürler.

usta konusunda simdilik yorum yapmak yanlis olur ama 90 litrelik tankı bildigim kadari ile sadece atiker ozel siparis uzerine uretiyor. 70lik tankla arasinda tuketim acisindan yaklasik 100-120km fark olur belki biraz daha fazla... iyi dusunun derim...

Ben Cengiz İstanbulda oturuyorum,THY de pilotum.Aralıkta 2004 LC vx 100 aldım.Yaklasık 15.5_16 Lt. yakıyorum.Zaman zaman sizleri okuyup bilgi sahibi oluyorum. Yararlı bilgiler için emeği geçenlere Teşekkürler..

sanırım siz okcan marka kullanmıssınız... memnun musunuz?

aslinda memnun sayilirim bir kac sorun oldu ama genel anlamda iyi, ayrintilari yukaridaki mesajlarda bulabilirsiniz...

işaret koyalım..güzel konu..güzel çözüm.

ismail bey ozelden de yazdim ama buradan tekrarlayayim, lpg hassas is tercihinizi iyi yapmalisiniz. ben yusuf ustaya taktirdim sizin soylediginiz ozelliklerle hayli de memnunum hic bir sorun yok, kucuk bir kac sey oldu ama halledilmeyecek seyler degil... yusuf usta bu konuda cok deneyimli ve isi cok iyi biliyor, kendisi de off-road cu ve arazci araci sahibi oldugu icin bizim araclari daha iyi taniyor... ama yine de tercih sizin... kolay gelsin...