KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İNKA GAS ın yeni getirdiği, hatta Korede imalatçısına ortak olduğu BMD diye bir marka var. Piyasada çok yeni. Kore malı. Kore de Hyundai lere orjinalde takılan markaymış. Özellikle enjektörlerinin çok iyi olduğunu ve piyasada en üst kalitede bir ürün olduğunu söylüyor ustam. Bir kaç tane zj de denendi ve sonuç gayet iyi. İnka Gas ile görüştüm; şu anda %50 iç, %50 dış piyasaya çalışıyorlarmış.
soyledigim bolum burasi tumunu okuyun sorulariniz olursa yanitlamaktan mutluluk duyarim. 4-5 aralikta da bursa da olacagiz off-road organizasyonumuz var katilabilirseniz yerinde gormus olursunuz performanslari...
geçenlerde tartarini servisindeki usta lpg subab memelerinin metrik ölçülerine baktı. mevcutlar 1.8 mm imiş. 2.2 ile değiştirdi. aracın çekişi çok fark etti.
levent dostum, benim aracim V8 olmasina ragmen ne cekiste ne de performansta herhangi bir sorun yasamadim, 3000m yukseklikte -12 derece de bile hayli kararli calisiyordu. konu hakkinda performans dusuklugu ile ilgili israrlar bence yersiz. sana katiliyorum, ozellikle toyota grubunda cogu arkadasim sorunsuz kullaniyor ve herkes memnun...
ben hic katki koymadim simdiye kadar, ama 3-5 depodan sonra bir sure benzinle gidiyorum temizlik amacli... markanin yaninda usta da coook onemli, benim sistemi yusuf usta takti, bu konuda ekol biridir...