bende vx100 ve cheerokenin tüm parcalarını vetess BURAK ATAK(05322615494) getirdi. burada espri yurtdışı maliyeti x 1.5 veya 2 dir
yurtdışı maliyet X 2 ise fazla esprisi yoktur. bunu X 1.5 oranında alırsanız iydir.taroto 2 carpar verir.bence getirenle acık acık konuşun
ben tarotoyla görüştüm.bu fiyat gemi kargosu 1-2 ay sürer derler.uçak yapınca sanıyorum fiyat artacak..bekliyoruz bakalım..
ome 2 inc medium kitin fiyatı çeşitli yabancı sitelerde 700 ila 900 usd arasında.
fiyat iyide tuğsan ,,taroto pek hevesli gibi gelmedi bana.ben sipariş vermek için aradım,uçak kargosuna bakalım ,birazdaha çoğunluk sağlayalım biz sizi ararız dediler.
bende tam şimdi gözü karartıp senin sistem getirsemmi diye rockyroada bakıyordum.
Evet Çağlar orası öyle ama heralde Taroto toplu getirerek hem hesaplı hemde kolay olması açısından öyle demiş olabilir.Ama getirmezsede benim yöntem garanti nasıl olsa ;D
80 kasam olsa tuğsanı dinlerim,mojito mu icerim keyfime bakarım
taroto asla ve asla ucuza vermezzzzzzz... sedat sesimizi duyuyorsan su tarotodanda %15 indirimmm koparrr
Hadi hayırlısı Ersun.....bize de öncü olursun fikirlerinle Ne garip adamlarız biz yaaaaa dur durak bilmiyoruz....bitirdiğim bu kaçıncı araç ..bende LC bitince ne yapıcam Şu an bütün ilgim LC üzerinde....araya bir an 55 Chevy pick-up girer gibi oldu eksiklerini hallettik şimdi tam yol Land Cruiser....eylüle hazır olmalı ......, ama herhalde elimdekiler beni uzun süre götürür.....Biri el frenimi çeksin lütfen
Hadi hayırlısı Ersun.....bize de öncü olursun fikirlerinle Ne garip adamlarız biz yaaaaa dur durak bilmiyoruz....bitirdiğim bu kaçıncı araç ..bende LC bitince ne yapıcam Şu an bütün ilgim LC üzerinde....araya bir an 55 Chevy pick-up girer gibi oldu eksiklerini hallettik şimdi tam yol Land Cruiser....eylüle hazır olmalı ......, ama herhalde elimdekiler beni uzun süre götürür.....Biri el frenimi çeksin lütfen
Arkadaşlar halihazırda yükseltme siparişi veriyorken arkaya da ARB havalı kilit +kompresor de istesemmi ne dersiniz ..
tuğsanın sitede 1000-1200 dolar arası fiyat gözükmekte..
aynı zamanda arkada bulun lsd bize sorun yaratırmı??(sökmek,takmak,öne geçirmek vs...)
ayrıca ek materyallere ihtiyacımız olurmu ve diferansiyel ömründen yermi??