KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..
tusan merhaba çadırı sedat beyin çadırsisteminde ilk yapacağım ancak pilanım şöyle buçadırın üzene cihanın bahsettiği manzemeleride koyacak şekilde olacak yani cadırın içerisinde yüksek basınçlı gazlı amatisörlerden bildiğiniz koymayı düşünüyorum sanırım buşekilde uygularım birde cadırın yüksekliği 12 veya 15 cm geçmemesi için içinin yatağını şişme yatak kullanarak buyüksekliği korumak amacım neden böyle bişi düşündüm üzerine lambalar vsayre gibi gereçleride koyunca aracın estetik görünümü nasıl olacak bunuda merak ediyorum bakalım ortaya ne çıkacak...
sedat bey defransiyel koruma yapılmıcak bişi dil ancak ölçü lazım bana burda bi abimizde senin aractan hertarafı orjinal tertemiz olarak var onu ikna edebilirsem yapar gönderirim sana...
AHMET07' Alıntı:
sedat bey defransiyel koruma yapılmıcak bişi dil ancak ölçü lazım bana burda bi abimizde senin aractan hertarafı orjinal tertemiz olarak var onu ikna edebilirsem yapar gönderirim sana...
Ben bu aralar FJ40 ile VX80 arasında gidip geliyorum sürekli, ne yapacağıma henüz tam karar veremedim. 1 Kasımda dönmüş olacağım.
O zamana kadar karar veririm muhtemelen, eğer FJ40 ile devam edersem mutlaka koruma yapalım.
Tek e inersem aklımda 100 var ama,
Hanımı uzun yol eziyetinden kurtaralım derken bu sefer de şehir içi eziyetine maruz bırakırımış olurum.
Malum Land cruiser ı alış veriş merkezlerine falan park etmek ölüm.
Bir de bu kadar zor parketmişken bagajı doldurayım diye düşünürse diye korkuyorum ;D
Çağlar benim bu değişikliği corollaya dokunmadan yapmak istememin en büyük nedeni bu.
Eşim çok rahat kullanıyor onu, tek araca düşersek sonra yine şehir içinde kullanmaya küçük bir araç alalım deriz işin anlamı kalmaz.
düşünsene seninle kavaklıderede geçtiğimiz sokakları bir bayanın VX100 ile geçtiğini ;D ben bile 80 i oralarda nasıl döndürdüğüne şaşmıştım.
Birde bizimki dizel, 100 liraya istanbul anadolu yakasına gidip geliyor.
FJ40 ı satarsam üzerine 10000 lira daha ekleyebilirim.
Şimdi bu bilgiler ışığında önerilerinizi bekliyorum.
Bende gördüm o ihale konusunu, Mardinde tanıdıklarım var, hemde Fiat galerisi işletiyorlar. Ama uzun zamandır aramadım onları, burdanda ulaşmam zor.
Ankarada olsam biraz daha kolay olurdu. Bizden birileri alsa bunları toptan bir tanede bize düşşe ne güzel olur ;D
Ankarada olsaydım atlar bizim corollaya giderdik kesin, 2000 km = 250 lira
Kalırdıkda biraz, Mardin çok güzeldir şimdi. Ben 6 ay nusaybinde çalışmıştım.
fotoğraflarını çekip , gönderebilecek birini bulayımda,benim ciddi niyetim var yani..
il sağlık müdürlüğününmüş araclar , ambulans kapı çıkmasın sonra ;D ;D