KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..
Sedat ben bilgisayardan giremedim ama istenilen evrakları hazırlayıp teyminatı yatırınca arabalardan hoşuna gidenleri sırala ve alabileceğin rakamı da belirle ihale saatinde gir.
Ordaki duruma göre hareket edersin. İhaleyi takip eden etmeyn herkes kendini ayarlayıp bir limit ayarlıyor.
Biri olmassa biri olur arkadaşlar, şansınızı deneyin derim.
Gümrükte de ihalelere girdim zorlu bir iş.
figo' Alıntı:
Sedat ben bilgisayardan giremedim ama istenilen evrakları hazırlayıp teyminatı yatırınca arabalardan hoşuna gidenleri sırala ve alabileceğin rakamı da belirle ihale saatinde gir.
Ordaki duruma göre hareket edersin. İhaleyi takip eden etmeyn herkes kendini ayarlayıp bir limit ayarlıyor.
Biri olmassa biri olur arkadaşlar, şansınızı deneyin derim.
Gümrükte de ihalelere girdim zorlu bir iş.
arkadaşlar bu arabaları sahibinden.comda gördüm fakat şimdi bulamıyorum galiba 16 adetti 6000 ytlden veriyorlardı ama şimdi ilan yok mardin ilanıydı çok eminim
sedatçım aklıma ne geldi ,sen türkiyeye dönünce arabana binersin,antalyaya ahmet abinin yanına gidersin senin arcı verir onun 80 aracını alırsın tabi bukonudan ahmet abinin hbr yok hala ;D özelden msj at belki kabul eder aklıma geldi şimdi
ya çağlar sadece yandan çekilmiş 1-2 foto vardı ama bagajda karşılıklı koltuk gibi bir şeyler gördüm arka kapları hatırlamıyorum ve sizin kullanmış olduğunuz kasaya hiç benzemiyordu sanki umutun arabasına daha çok benziyordu
Caglar ben sana hayret ediyorum . bu kadar cabuk, hemde satilacak aracin ta kendisini bulmussun,
Bunlarin 3B motorlularida vardi keske ondan olsaydi yine de bir sansimizi denerdik.
Çok doğru, Cuma öğleyin, Mardin'den 15-16 tane tanesi 9.000TL.den,
sağlık müdürlüğü araçları, çok az km. yapmış (50.000-75.000km. arası)
toplu bir satış vardı...
Akşama göremeyince, ya birisi hepsini kapattı, ya da saldırı tarzı oldu ve
fiyat yükseltmek için ilan geri çekildi diye aklıma geldi.