KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..
cihanülker' Alıntı:
sedatçım aklıma ne geldi ,sen türkiyeye dönünce arabana binersin,antalyaya ahmet abinin yanına gidersin senin arcı verir onun 80 aracını alırsın tabi bukonudan ahmet abinin hbr yok hala ;D özelden msj at belki kabul eder aklıma geldi şimdi
sedat bey siz ankarada zannediyordum ben.. vallaabicim varsa imkanın altabiki 80 kasayı isterim yani bide bitarih belirliyelim şöyle 1 ay sonraya filan biyerde tanışıp kaynaşalım derim arkadaşlarla.. burdan 4 toyotacı getircem ben buknuyla zannederim tuğsan bey veya cihan ilgilenirlermi acaba...
AHMET07' Alıntı:
sedat bey siz ankarada zannediyordum ben.. vallaabicim varsa imkanın altabiki 80 kasayı isterim yani bide bitarih belirliyelim şöyle 1 ay sonraya filan biyerde tanışıp kaynaşalım derim arkadaşlarla.. burdan 4 toyotacı getircem ben buknuyla zannederim tuğsan bey veya cihan ilgilenirlermi acaba...
Ben libyada bir firmada jeofizikçi olarak çalışıyorum. 7 hafta burda çalışıp 4 hafta Türkiyede izin yapıyorum.
1 kasım- 1 Aralık tarihleri arasında izinliyim, genelde Ankarada olacağım. Bu tarihler içinde bir program yaparsak kendimi ona göre ayarlarım.
Ankarada da çok toyota var, Ancak aktif olan birkaç arkadaşız.
Bunlar aklıma gelenler, unuttuğum arkadaş varsa lütfen kusura bakmayıp, kendini eklesin listeye.
Muharrem bey ve Cafer bey Andoff dan arkadaşlarım, yapılacak bir toyota buluşmasına gelirler muhtemelen. Andoff da birkaç arkadaşta daha toyota var, onlarada haber veririz.
İstanbul grubu bizden daha kalabalık. Geçen seferki İstanbul Toyota buluşmasında sanırım 12 araç vardı. O grubu Tugsan bey iyi tanıyor.
Güzel bir rota belireyelim girişi farklı çıkışı farklı, aşalım bir yerleri.
Beyler antalyaya geliyorsanız bende burdayım unutmayalım tamam toyotamız yok ama ahmet abini elinden çıkma navarmız evelallah heryere geliriz peşinizden
İl/ilçe İsim Nick Model Tip/seri
Artvin Suat Suatti 1996 HZJ 80 atmosferik diesel
Artvin'den selamlar.
Ahmet Abi taaa buralara kadar geldiniz bu yaz, ama gezemedik sizinle...
Bi daha ki yaz yine bekleriz, ama bu sefer zaman ayırın bize
Suat bey, hoşgeldiniz.
Bir dahaki yaz bende hopada olmayı planlıyorum.
Aslında her 2 senede bir gidiyorum memlekete ama bu sene gelemedim. Bir aksilik olmazsa seneye ordayım.
Yalnız o alttaki resmin olduğu yere gidelim, ne muhteşen bir fotoğraf o.
suat selamlar kardeşim seni burda görmek sevindirdi beni .artvinde 2 gün kaldık ama son gün dönüşte rasladım size birde öyle sıcak davranışınız bizleri mutlu çok sevindik yine oralara yolumuz düşerse mutlaka gelirim yanınıza sizide beklerim buralara ayrıca orda bi arkadaşım var istersen uğra tanış pasaport şube md bülent var orda bu işlere meraklıdır aklında olsun..
AHMET07' Alıntı:
suat selamlar kardeşim seni burda görmek sevindirdi beni .artvinde 2 gün kaldık ama son gün dönüşte rasladım size birde öyle sıcak davranışınız bizleri mutlu çok sevindik yine oralara yolumuz düşerse mutlaka gelirim yanınıza sizide beklerim buralara ayrıca orda bi arkadaşım var istersen uğra tanış pasaport şube md bülent var orda bu işlere meraklıdır aklında olsun..
Suat bey çok etkileyici bir fotoğraf. Tam da bizim araçların hakkını verecek bir yol.
Oralarda size keyifli geziler diliyorum. Umarım bir gün yolumuz kesişir oralarda