KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..
Haytem abi, cuma mı,cumartesi gidilecek,gelecek arkadaşların iş durumu nedir bilemediğim için nedesem bilemiyorumki ??? İstarsen 1 hafta öncesine kadar bekleyip sonra bir liste oluşturalım.Büyük ihtimalle TEM deki OPET de buluşuruz.Bu arada da ekip ufak ufak işlerini ayarlasın 8)
İlan aktif hale gelmiş, ama ben yeni farkettim aracın ruhsatının yanımda olduğunu.
Bu durumda ben dönemden satış yapamayız ;D yani en az bir ay var.
Öneride bulunan ve özelden mesaj yazarak yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Benimde aklıma geldi ama libyadan kargo yapsam muhtemelen benden sonra Türkiyede olur.
Zaten burdan tarablusa ulaşması 1 hafta. Libyada herşey yavaş işliyor. Hiç stres yok
çağlar eğer çadır konusu sedat beyinki gibi bende düşünüyorum senintanponları bitirince burda biarkadaşa başlıyacağım yaptıktan sonra bi bakın isteyen olursa yaparım kendimde düşünüyorum..
AHMET07' Alıntı:
çağlar eğer çadır konusu sedat beyinki gibi bende düşünüyorum senintanponları bitirince burda biarkadaşa başlıyacağım yaptıktan sonra bi bakın isteyen olursa yaparım kendimde düşünüyorum..
Ahmet bey siz bence hızlı bir şekilde şu tavan çadırı işine girişin,biz Toyotacılar hariç bekleyen ve araştıran çok var.Sayı bana göre min 100 olur.Zaten enaz 20 kişi biziz.
Ben öyle kolay yoldan gitmem Antalyaya, yapalım 3 günlük bir gidiş rotası, Fj40 ın ruhuna uygun arazi yollarından, kamp ata ata aşalım batı Torosları ;D
tugsan75' Alıntı:
Ahmet bey siz bence hızlı bir şekilde şu tavan çadırı işine girişin,biz Toyotacılar hariç bekleyen ve araştıran çok var.Sayı bana göre min 100 olur.Zaten enaz 20 kişi biziz.