Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alper5005 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,397
Ynt: Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek

Abi merhabalar ben de ucuza elektronik kitleri çok araştırdım yabancı forumlarda britpartın elektronik ürünlerini almayın dediklerinden uygun fiyatlı olan britparttan vazgeçmiştim, sonra Simonbc idi sanırım, onun kitini gördüm, onun hakkında yorum bulamadığımdan ertelemiştim, şu an transistörlü ateşleme yaptım ama daha soğutucusunu takıp montajını yapma fırsatım olmadı, Sizin aldığınız kiti de o sitede bulamadım hem defenderın hem de serieslerin motor- elektrik bölümlerine baktım. Bir de elektronik ateşlemeden verim alabilmek için bobini de büyütün diyorlar, siz bu konuda bir uygulama yaptınız mı, yapmayı düşünüyor musunuz ve aldığınız kit güçlü bobinleri destekliyor mu acaba ?

Selamlar

Sağolasın Cem abi, yakıtı nasıl düşürürüm diye düşünmekten arada böyle sorular çıkabiliyor

Selamlar

Etiketler

ben bobin deyişmedim vede şuan bayağı güzel,zaten sorun çıkartmadan çalışır diye satıcı firma kataloğunda bildirmiş.Bobini deyiştirmeyi düşünüyorum fakat bir sorun olduğundan deyilde daha iyi ateşleme elde edeceğimi düşündüğümden.
Birde sitede bulamamışsın siteyi açtığın zaman Special Offers yazan yeri tıkla sayfanın en altına in görüceksiniz(4 Cylinder Petrol Series land Rover)

Şimdi gördüm abi teşekkür ederim.

Sizin aldığınız da Britpartmış sanırım, Britpart'ın elektrikli ürünlerini beğenmediklerini okumuştum bi ingiliz forumunda. Siz memnunsanız o paraya değer. Gerçi ben şimdi yaptığım transistörlü devreyi bağlayıp fark alamazsam sizin sisteme geçerim. Bobinsiz haliyle bile fark yarattıysa Platin meksefe parasının 2-3 katı paraya geliyor, denenebilir rakam... İlk çalışması değişti mi acaba, marş basma süresi kısaldı mı?

Selamlar

özgür arkadaş öncelik ile kusura bakma ben biraz geç cevaplıyorum.Marş süremi sormuşsun,bayağı azaldı hemde direk lpg'de.Gerçekten şimdilik bayağı memnunum çunkü araba canlandı taktığımdan beri işe giderken hep landtı kullanıyorum.Fakat ne yaktığını ölçemedim, nedenide iş yerim ile evim 2km motor ısınmsdsn varıyorum

Marş basma süresi avans/platin ayarıyla direkt alakalıdır.

Marş sürem lpg ile ilintili mikser karburotörün boğazına biraz uzak vakum yaptıramıyor.Bu arda yakıtı denedim 1lt lpg ile 3,3km gidiyordum,şuan 4,8km gittim fakat lpg ayarı ile oynadığım için ayarlı deyil birde aracı köy yolu vede avda kullandım yol düz deyil idi dolayısıyla hep küçük vites,Bu ölçü deyil ama bu ayarsız hali ile yinede platinli halinden bence iyi.Yardımcı olabildiysem ne mutlu,

LAND ROVER FRELANDER 18 benzinli 2005 model. ateşleme arızası var. tekliyor. bununla ilgili düşüncelerini alabilirmiyim.
arızayı nasıl giderebilirim?

LAND ROVER FRELANDER 18 benzinli 2005 model. ateşleme arızası var. tekliyor. bununla ilgili düşüncelerinizi alabilirmiyim.
arızayı nasıl giderebilirim?