FJ 40 da harika bir yenileme ona ayrı başlık aç arada kaynamasın
Bu arada Cem'inde dediği gibi bir tane G4 renk kodu yok 2 tane var, ilk G4 ler daha turuncu daha sonra Discovery 3 lerle birlikte kullanılan G4 ler daha turuncumsu kırmızı gibi bir renk. Kişisel zevk ve arabaya yakışmasına göre yapılmalı. Mesela ben ilk G4 ü defenderlara daha çok yakıştırıyorum ama discovery lere 2. sini yakıştırıyorum
günaydın arkadaşlar.. cem bence 3.resimdeki renk en iyisi .... 2.resimdeki renk zamanla pembeye döner haberin ola.......tabii karar sana ait arz ederim kardeşim... ;D
bugun arka camlar ust sanrooflar ve arka tavan camları sokuldu bunların lastıklerı fıtıllerı degısıp teklrdan takılacak boyandıktan sonraust tavan sacı ıcten mumlancak sanroof kenarları boyodan sonra mumlanıp takılacak ön cam degisiyor arka bagaj camları degisiyor fıtıllerı ustunde oldugu için sokulunce takılamıyormus pas olabılır dıye sokturdum bugun gıdıp bakıcam kapı ıçi ftitilleri komple yenisi ile degisiyor
Allah kolaylık versin güzel olacak inşallah.Bu arada kapı fitillerini de değiştirecek misin ?seri-2 olarak daha uygun bulunabileceğini duymuştum fiyat olarak.bu konuda bilgi istiyorum.selamlar....
Yalnız bu g4 rengi gün ışığına göre sürekli değişiyor arkadaşlar Benim araç kapalı havada turuncu, gün batımında kırmızı oluyor. Bana kalırsa fotoğraftaki renkler aynı sadece farklı ışık koşullarında çekilmiş. Benim g4 dsconun forumdaki gezi fotolarına bakın bi kırmızı bi turuncu göreceksiniz Ayrıca etrafta dolaşan g4 için verilen tangiers orange 761 kodu yanlış, bu rengin kodu bulunamıyor, boyayı farklı oranda karıştırarak elde edilebiliyor. Zaten fabrikanın da ilan etmesi beklenemezdi