Allah kolaylık versin güzel olacak inşallah.Bu arada kapı fitillerini de değiştirecek misin ?seri-2 olarak daha uygun bulunabileceğini duymuştum fiyat olarak.bu konuda bilgi istiyorum.selamlar....
mucahıt saol yaptım ızalasyonu daha once sonax ta 300 tl verdim bılgınız olsun hem ses hem su gecmıyor sadece tek sıkıntı eksısı arabaya kapıdan su gırdımı cıkmıyor dısarı bılgınıce kapı fıtıllerıni degistiriyorum içinede serum lastigi geçircem belkı su almaz kapılardan
mucahıt saol yaptım ızalasyonu daha once sonax ta 300 tl verdim bılgınız olsun hem ses hem su gecmıyor sadece tek sıkıntı eksısı arabaya kapıdan su gırdımı cıkmıyor dısarı bılgınıce kapı fıtıllerıni degistiriyorum içinede serum lastigi geçircem belkı su almaz kapılardan
ya arabayı bu kadar söktükden sonra o döşeme yarım saatlik iş hem tabandada varsa çürük çarık iki macun sürerler , o yalıtımlar yol sesini baya azaltıyor, kapı içlerinede koyuyorlar
Çok üstün teknolojili LR larda ona çare yok malesef 5 cm yalıtım var orda ama ısı geçiyor ;D kışın eli üşümesin sürücünün diye bilerek yapmıtır LR belki ;D ;D ;D
Çok üstün teknolojili LR larda ona çare yok malesef 5 cm yalıtım var orda ama ısı geçiyor ;D kışın eli üşümesin sürücünün diye bilerek yapmıtır LR belki ;D ;D ;D
mucahit abi harbiden super olmus senın arabadamı var bu yalıtım bak kafama soktun sımdı harbi guzelmıs valla
kursata gelınce kardesim sag tarafta ayak ısıtma senın arabada kısın iyide yazın sag tarafa adam oturmuyor araba 3 kısılık oluyor o nasıl olcak hadı ben kılımayı acıp ayaklara verdımmı sogutma borusu sanjımanın ordan geçıyor buz gibi yapıyor yanı ıstege baglı oluyor benimki