günay bey, parçaların çoğu uyacaktır. uymsada tamir ve bakım ile ilgili oldukça bilgi ve fikir verecektir. ayrıca gelecekte defendere tercih etmemizde mümkün olabilir. teşekkürler
Sevgili dostlar,
bulduğum tüm siteler kitap başına 100 mb'a kadar upload imkanı veriyor bu nedenle kitapları bölmek zorunda kalacağım.Bu arada bölmeden bir yer bulup yüklemenin araştırmasına devam ediyorum.
Engeç bu hafta sonu yüklemeyi ve size link vermeyi sağlamaya çalışıyorum.
Herkese selam.
Değerli dostlar
ben hafta sonu uğraştım ama tek parça olarak yayınlanmasını beceremedim.
Sayın dostum Reha bey yayınlama işini sağlamaya çalışacak ben dosyaları ona yolladım.
Eh işin uzmanı zaten o idi ama kendisine yük olmak istememiştim beceremedim.
Gecikme için kusura bakmayın.
Herkese selam.
Sevgili Land Rover Defender sevdalıları nihayet Defender el kitapları nın PDF Formatına aşağıdaki linkten ulaşabileceksiniz ve indirebileceksiniz.
Bu konuda sevgili dostum sayın Reha Beye büyük katkısıyla bu dökümanları kendi sitesinde yayınlayarak grubumuza kazandırdığı için teşekkür ederim.
Hepinize selamlar;
Türkiyede kullanılan satılan LR Defender 300tdi lardan içinden Türkçe El Kitapları çıkan varmı?
Servis veya Kamu dan çıkma olabilir. Varsa bu kitapları pdf yapımında destek olabilirim.
Düz dizelin jpg lerini gördüm kitaplarıda var. elinize sağlık . pdf konusunda yardımcı olabilirm..
AKAmurat www.aka.org.tr
Saygılar..