KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar dileyene defenderlarla ilgili tüm atölye el kitapları ve yedek parça katalogları gerek mail gerekse cd olarak yolluyorum.bunu bir başlık olarak açtım ve çok arkadaşa yolladım.2.5 düz dizel ve benzinliyi mail olarak 3.0 tdı ve 3.5 benzinliyi ise cd olarak yollayabiliyorum çünkü mail olarak kapasiteyi aşıyor.sizlere bu konuda yardımcı olmayı isterim.pdf formatında ve orjınal otokar kitaplarıdır.saygılarımla
arkadaşlar dileyene defenderlarla ilgili tüm atölye el kitapları ve yedek parça katalogları gerek mail gerekse cd olarak yolluyorum.bunu bir başlık olarak açtım ve çok arkadaşa yolladım.2.5 düz dizel ve benzinliyi mail olarak 3.0 tdı ve 3.5 benzinliyi ise cd olarak yollayabiliyorum çünkü mail olarak kapasiteyi aşıyor.sizlere bu konuda yardımcı olmayı isterim.pdf formatında ve orjınal otokar kitaplarıdır.saygılarımla
En büyük sıkıntı Td5 , 2003-2007 arası yedek parça kataloğunda ... bulunamıyor . Microcat isimli bir programa gömülü ben cd sini buldum ama çalıştırması zırıltı , tarih güncellemesi falan istiyor. Bunun pdf formatı aranmaktadır .
ahmet bey günaydın 3.0 tdı pdf formatında cd olarak yollayabilirim isterseniz ama mke arkdaşımıza yolladım ve bugün eline geçer sanırım.o da siteye scribd sitesine yükleyecek sağolsun.olurda işinizi görmezse site ben cd olarak yollarım pdf formatında saygılarımla