2 hafta önce aldığımız defender ufak ufak toplamaya başladık
ilk problemimiz radyatöre yağ vermesiydi ve silindir kapağının çatlak çıktı hazır sökülmüş,ken birde sekman atalım dedik ve işe başladık
araç 1987 110 dizel ziraat bankasından çıkma ikinci sahibiyiz
yapılacak çok şey var daha
hidrolik direksiyon takılacak istendi
yükseltme kitti istendi
5 adet çelik jant istendi
5 adet lastik kararsız kaldık ne takalım diye
iç döşemeleri değiştirlecek
5 adet koltuk istenilecek
fren balataları ve merkezleri değiştirildi
g4 bagaj yapılacak
ön ve arka tampon yapılacak
oto kar snorkel takılacak
iç izelasyon yapılacak
bakalım ne zaman bitireceğiz
araç 1987 110 dizel ziraat bankasından çıkma ikinci sahibiyiz
yapılacak çok şey var daha
hidrolik direksiyon takılacak istendi
yükseltme kitti istendi
5 adet çelik jant istendi
5 adet lastik kararsız kaldık ne takalım diye
iç döşemeleri değiştirlecek
5 adet koltuk istenilecek
fren balataları ve merkezleri değiştirildi
g4 bagaj yapılacak
ön ve arka tampon yapılacak
oto kar snorkel takılacak
iç izelasyon yapılacak
bakalım ne zaman bitireceğiz
Hayırlı olsun..Aramıza hoşgeldiniz..Azıcık zahmetli fakat cidden çok zevkli bir işe girşmişsiniz..Aynı model aynı motorlu bir Defender'da bende var..Ben lastik olarak BF Goodrich 235/85/16R düşünüyorum..Size de tavsiye ederim..
INSA Turbo iyi bir M/T olmasına rağmen asfaltta azıcık gürültülü bir lastik..Daha 1 ay evvel INSA çıkarıp Pirelli Scorpion takmış bir Gezenbilir üyesi tanıyorum..
Linki muhtemelen incelemişsinizdir ..Eğer incelemediyseniz Hasan Bey ( hf44 ) ile irtibata geçip daha detaylı bilgi alabilirsiniz..Ben zamanında çok başını ağrıttım ;D ;D ;D
hayırlısı olsun.Bende yeni üyelerdenim.plakaya bakılırsa Bursadasınız.bizede defender 110 geliyor.araç için ön tampon,vinç vs parçalar alındı hazır.fakat bunları takdıracak ve sonrada ruhsata işletmemiz gerekecek.ama öncesinde bursa ilinde bu işileri yapabilecek defender dan anlayan arkadaşlara ihtiyacımız var.yardımcı olursan sevinirim.