Ynt: Land Rover Discovery I
xj cherokee ye göre hantaldır , o içine binince daha bir binek araba hissi veriyor disco biraz agır ve yüksek kalıyor, vitarayla zaten hiç kıyaslama.
lastik boyutları normale yakın orjinali 235 70 16 olmalı. manevrası çok zayıftır buda doğru şehir içinde insanı çıldırtır, herkesin 1 defada döndüğü yeri siz 3 defada dönersiniz. zamanla alışır kaldırımları kullanmayı öğrenirsiniz.
2 tonun üzerindeki bir araç için frenajıda çok ideal sayılmaz ama çok kötüde değildir, ben sahsen 175 km ye kadar test ettim fena sayılmaz ama normal hız aralığının 120 den fazla olmaması taraftarıyım, yüsek ağırlık merkezi ve yüksek agırlık tehlike yaratabilir.
uzun yolda çok keyiflidir, arazide bambaşkadır, sabit dingil, yüksek artikülasyon , çeki demiri ve ön spolier olmadan yaklaşma, uzaklaşma,tırmanma engel aşma yüksek çekiş gücü değerleri ideale en yakın araçtır. kolay kırılmaz, sınırlarını bilirseniz kolay pes etmez, bakımlarını ihmal etmezseniz asla yolda bırakmaz.
Ben Discoyu sadece hafta sonları kullanmak için amıştım kullandıkça eksierini artılarını gördüm sürüş karakterimi ona göre değiştirdim, sonra gündelik aracım oldu, sıfır km aracım garajda 1 yılda sadece 1000 km yapınca ona gerek kalmadığını gördüm ve sattım.
Arazi araçlarında yol-arazi denklemi çok ince bir çizgidedir, birine nekadar yaklaşırsanız diğerinden okadar uzaklaşırsınız, discovery nin üretim amacı bu çizgiye en yakın noktayı bulmak. Bu sebepten yolda ondan binek araç performansı beklemeyin. Ama arazide en baba arazi canavarlarıyla boy ölçüşebilecek karaktere sahiptir, hemde araziden çıktığınızda kaputu açmadan 1000 km yapabilirsiniz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Selamlar