Engin bey, teknik olarak disco 2 nin 1 den daha uzun ve geniş olduğunu biliyorum ama genel hatlar aynı olduğu için ayrı ayrı görünce birbirinden ayırtetmek zor geliyor.
Emrahın yukarıda koyduğu resimde bile birbirlerine çok benziyorlar.
Discovery konusunda forumda yazılanları okudum ama yinede bu konuda çok cahilim diyebilirim. Her türlü bilgi beni mutlu eder
Engin bey, teknik olarak disco 2 nin 1 den daha uzun ve geniş olduğunu biliyorum ama genel hatlar aynı olduğu için ayrı ayrı görünce birbirinden ayırtetmek zor geliyor.
Emrahın yukarıda koyduğu resimde bile birbirlerine çok benziyorlar.
Discovery konusunda forumda yazılanları okudum ama yinede bu konuda çok cahilim diyebilirim. Her türlü bilgi beni mutlu eder
Sedat kısaca ikiside 100 inch aks açıklığına sahip, burundan arka kapıya kadar olan kısım biribirine çok benziyor, arka kapıdan sonrası disco II de daha uzun (arazide dezavantaj, bagaj hacmi açısından avantaj) buna rağmen disco II nin arka kapısı daha dar inip binmesi daha zor, arka koltuk daha konforsuz (sanıyorum diz mesafesinden ben öyle hissettim), enine genişlik farksız hatta disco II nin tavanı daha dar ve profili daha alçak, arka stoplar ve arka tampon tamamen farklı, Yürüyen aksamda ise 1-2 parça hariç ortak hiçbirşey yok tamamen farklılar.