Abi sende 2" yaymı var altlarına 2" get olur ama get'in üstüne bir get daha olmaz
şimdi başlık açmak istemiyorum şunları bitireyim ondan sonra toptan başlık açacam
Abi sende 2" yaymı var altlarına 2" gek olur ama get'in üstüne bir get daha olmaz
şimdi başlık açmak istemiyorum şunları bitireyim ondan sonra toptan başlık açacam
Yok abi neden olmasın ama amortisörleri 2" uzatman gerekir yani araya Yavuz abide görmüştüm altı köşe uzun somun amörtisör gene aşaya bağlanıyor
Yapacak olduğum 4" lerde amortisörü uzatmaya gerek kalmıyor
Engin şayet bulamazsan bu tip mafsal yeni falan almayı düşünürsen haberim olsun fiyat araştırması yapıp beni bilgilendirirsen sana istanbul'da sadece şaft işi ile uğraşan dolapdere sanayi sitesinde bir memleketli tanıdığım var. ondan da fiyat alırız bilgin olsun
Engin bunu bulman imakansız ötesi, shortland şafları var satılan, Belki fiyatı iki takside böldürebilirim düşünürsen, 750 tl civarına 0 ını alabilirim istanbul fiyatı 1500 den aşağı değildir, ama onlarda direk uymuyor, diferansiyel tarafı aynı, şanzıman tarafına flanş gerekiyor, ama çokçok sağlam bir malzeme koparmak falan mümkün değil, v8 motorlu 5-6 tonluk zırhlı LR için dizayn edilmiş. 1 senedir kullanıyorum belkide arabamın en sağlam parçası.
Engin bunu bulman imakansız ötesi, shortland şafları var satılan, Belki fiyatı iki takside böldürebilirim düşünürsen, 750 tl civarına 0 ını alabilirim istanbul fiyatı 1500 den aşağı değildir, ama onlarda direk uymuyor, diferansiyel tarafı aynı, şanzıman tarafına flanş gerekiyor, ama çokçok sağlam bir malzeme koparmak falan mümkün değil, v8 motorlu 5-6 tonluk zırhlı LR için dizayn edilmiş. 1 senedir kullanıyorum belkide arabamın en sağlam parçası.
sıfır Disco 2 ön şaftı alsam, kapalı pozisyonda benim araçtakinden 35mm kısa geliyor. 35mm flanş kullanıp takmamı tavsiye eder misin? problem yapar mı?
bir de Disco 2'nin aks mesafesi 107" diye biliyorum. geçende bir mesajda 100" demiştin. emin misin? arka şaftı da Disco 2 uzun olduğu için düşünmemiştim.
sıfır Disco 2 ön şaftı alsam, kapalı pozisyonda benim araçtakinden 35mm kısa geliyor. 35mm flanş kullanıp takmamı tavsiye eder misin? problem yapar mı?
bir de Disco 2'nin aks mesafesi 107" diye biliyorum. geçende bir mesajda 100" demiştin. emin misin? arka şaftı da Disco 2 uzun olduğu için düşünmemiştim.
35 mm bişey değil, uzatabilirsin, ama dkkat etmen gereken şey düz flanş olmaz, fatura olacak iki yüzünde yük cıvatalara binmeyecek anında kopartır onları.
Disco II 100 inch diye biliyorum, araştırayım emin olamadım.