Altuğ vermiş cevabı zaten , 2" BM lift kit, 15 x 8 inch 3 cm dışa offsetli jant, 38 x 13 inch Maxxis creapy crawler lastik.
Arazi oranı 1,667 standard, Motor 2,5 litre benzin standard, Ayna mahruti 3,54 standard, Son hız GPS e göre 120 km nin üzerinde (Altuğ ölçtü) Km sayacında görünen 83-85 km.
Yavuz ben de 35" alacağım yanlız standart 2" yükseltme yetmiyor daha 3-5 bin tl masraf olur diye bir arkadaş gözümü korkuttu. Sen nasıl halletin üstad?
Yavuz ben de 35" alacağım yanlız standart 2" yükseltme yetmiyor daha 3-5 bin tl masraf olur diye bir arkadaş gözümü korkuttu. Sen nasıl halletin üstad?
Metin 35 e 2 inch yetmez diyen bana gelsin göstereyim nesi yetmiyormuş ;D ;D ;D ;D Naci dir o yetmiyor diyen, kaşıntı sebebiyle açılı kol aldı 1 inch daha üzerine çıktı bence hiç gerek yok, Onun sıkıntısı 10 inch jantla fazla dışa offset verdi çamurluklar dıştan sürttü, benim konfiğürasyona 35 cuk oturuyor, hiç sıkıntısız. 35 lerle denemediğim şey kalmadı mümkün değil sürtmüyor hiçbiryere.
38 de oturdu sadece çamurluk uçları aşırı artikülasyonda sürtüyor 5 cm kadar uçtan alındımı sorun kalmayacak. birazda bump stopları (5 cm kadar) uzattıkmı tamamdır.
2 inchin üzerindeki modiikasyonlar çok pahalı neredeyse alt yapıda herşey değişiyor, birtane başımızda var ondan 6 inch kaldırdık ;D cross motorlara döndü ;D ;D ;D ama alt yapı çok ciddi tadilat istiyor maddi manevi yorucu bir iş.
Bana 2,5 benzin 38 le yürümez dediler bal gibi yürüyor, sığmaz dediler bal gibi sığdı.