Azcık kesip biçme önemli değil, Metin kesin 38'e geçer, elindeki 35'leri ben alırım. Sadece yayları +2" ile değiştirmek ve Yunus'tan 3cm spacer almak yetecek herhalde
Azcık kesip biçme önemli değil, Metin kesin 38'e geçer, elindeki 35'leri ben alırım. Sadece yayları +2" ile değiştirmek ve Yunus'tan 3cm spacer almak yetecek herhalde
Ben şu anda mevcut Silverstone 33" lastikleri 2" yükseltme + 3 cm offset ile kullanıyorum. Aynı lastiğin 35" olanını alınca direkt takacam ve gidecem. Yanlız jant değiştirmek gerekecek.
Ben şu anda mevcut Silverstone 33" lastikleri 2" yükseltme + 3 cm offset ile kullanıyorum. Aynı lastiğin 35" olanını alınca direkt takacam ve gidecem. Yanlız jant değiştirmek gerekecek.
Tüh yaaa.. Tüm gece altyapısını yaptım ama kandıramadım demek.
Şimdi sen mevcut setup'a 35" leri sadece jant değişikliği ile takacaksan, ben de mevcut setup'ıma 33" leri direk takar kullanırım. Yükseltme yok, spacer yok, ekstra masraf yok
4 x 35" lastik, 4 x bu lastiklerin jantı, ve de Disco 1'e (hali hazırda 2" yüksek) gerekli modifleri yaparak takmak için kaç para istersin abicim? açık artırmayı başlatayım.
Bende 2" yükseltip 245/75/16 lastik taktığım diskomun resmini koyayım diyordum ;D ama sizin yazdıklarınızın yanında eski mini cooper lar gibi kalırım ;D
aman ha makas olmaz dibinde çelik çerçeve var jet taşı alüminyumda sıkışır, makas çeliği kesmez, çift yönlü kesici ve alüminyum kaydırıcı lazım , çok hassas iş bir kapı 1 gün sürüyor, sakın ola denememiş birine yaptırmayın, ben kendim yaptım 4 gün falan sürdü, tüm dökümanlar ingilizce çok iyi tercüme etmeniz lazım açı ve hesapları var kesmenin. kestiğin yerlerde pay bırakıp katlıyorsun sonra perçinle tekrar birleştiriyorsun.
aman ha makas olmaz dibinde çelik çerçeve var jet taşı alüminyumda sıkışır, makas çeliği kesmez, çift yönlü kesici ve alüminyum kaydırıcı lazım , çok hassas iş bir kapı 1 gün sürüyor, sakın ola denememiş birine yaptırmayın, ben kendim yaptım 4 gün falan sürdü, tüm dökümanlar ingilizce çok iyi tercüme etmeniz lazım açı ve hesapları var kesmenin. kestiğin yerlerde pay bırakıp katıyorsun sonra perçinle tekrar birleştiriyorsun.