Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 902,664

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

of süpermiş fotolar umut yeni başlık aç bencede ;D

sword7' Alıntı:
Helal olsun lastiklere verdiğim para son kuruşuna kadar, araçta lastiklerde hiç utandırmadı beni, 150 km yol yaptık 30 40 cm karda hiç biryerde takılmadı araç, nazar değmesin...

Umut buzda nasıl BF ler, ben bir defa çok hafif buzda kayıp bankete düşmüştüm, şimdi buzda çok korkak kullanıyorum.

Umut Foroğrafların hepsi birbirinden güzel bunlar tm kartpostallık olmuş. Hemen bilgisayarıma kaydediyorum

sword7' Alıntı:
Sevtap abla fotoğraflar hep Kazdağları'ndan. Bu taraflara beklerim mutlaka Land Rover ailesini...

Off çok güzel olur

Belki tüm Land Rover ailesini getiremem ama kaçamayanları getiririm, inşallah ;D

Umut süper bizim buralarda kar olmadığı için aynı saatlerde kumda oynuyoruz..Derler yaaaa.Hadi sen kumda oyna...Bir kaç resim...Azmak koyu seferihisar...Kütük operasyonu...

hsbasar' Alıntı:
Umut buzda nasıl BF ler, ben bir defa çok hafif buzda kayıp bankete düşmüştüm, şimdi buzda çok korkak kullanıyorum.

Cam gibi buz da deneme fırsatım olmadı, ama yağan karların altı buzlanmıştı, sorun yaşamadım. Zaten komple buz olsa o yollar zincirsiz gidilir mi bilmem...