Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 902,025

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Tempus' Alıntı:
yavuz abi liste ver sökmeye başliyim gelir gelmez tek tek

neler yapmak lazım bu hale getirmek için

birde o jantlar ne öyle ya nerden buluruz?

ACE ve SLS den başla ;D ;D orta kilit ekle, amortisör ve yaylar + ARB ön arka kilit ;D ;D say say bitmez, ACE ve SLS opsiyonel olarak alınabiliyormuş 2001 de bu model için kendinde yokmuş.

discovery-V8' Alıntı:
ACE ve SLS den başla ;D ;D orta kilit ekle, amortisör ve yaylar + ARB ön arka kilit ;D ;D say say bitmez, ACE ve SLS opsiyonel olarak alınabiliyormuş 2001 de bu model için kendinde yokmuş.

tamam sökmesi kolayda yerine bişey takıcakmıyız ;D
orta kilit zaten yapilicak da ön arka olayı biraz karmaşıktır sanırım. jantlar ile ilgili bir bilgin varmı abi jant bulmak sorun disco2 için

bende benim aracımda neden elektronik bişeyler yok diyordum.elektronik olarak sadece merkezi kilit ne 4 cam otomatiği var.başka hiçbir şey yok ...
discovery-V8' Alıntı:
özel üretim Disco II kalahari modeli, sürekli arıza çıkaran ıvır zıvırlar üzerinde yok

Tempus' Alıntı:
biraz disco2 fotoları koyun yahu disco2 ye motive olmam lazım

Motive olmak için bunlar nasıl

[attachment=1]

[attachment=2]

Bunu da bir forumda gördüm. Disco nasıl modifiye edilmemeli başlığı altındaydı ;D

[attachment=3]

Bunun sahibi de özel üretim olsa gerek ;D ;D ;D

tamam saolun gerekli motivasyonu aldım yaşasın td5 gücü

yunus bager' Alıntı:
Özgür o filimdeki seri 3 diye hatırlıyorum

Yok Yunus abi Yeşil bi tane Seri 1 , hani Yavuz abi linkini koymuştu filmin kısa kısa, Land Rover 'ın geçtiği filmler diye.. Çok eğlenceliydi, en son arabayı kendini ağacın dalına vinçletmişlerdi

Merhaba Arkadaşlar. Ben de hesaplı bir 4x4 düşünüyorum ama bakalım kısmet neye olacak.
Kafamda Defender var aslında.
Selamlar.

ozcour' Alıntı:
Yok Yunus abi Yeşil bi tane Seri 1 , hani Yavuz abi linkini koymuştu filmin kısa kısa, Land Rover 'ın geçtiği filmler diye.. Çok eğlenceliydi, en son arabayı kendini ağacın dalına vinçletmişlerdi
;D
Tanrılar çıldırmış filmi o değilki

yunus bager' Alıntı:
;D
Tanrılar çıldırmış filmi o değilki

Tanrılar çıldırmış olmalı filmi Özgürün bahsettiği bende series I diye hatırlıyorum.