Kürşadım tam olarak ne yapmak istediğini anlamadım ama bunlar disco nun altındakilerle aynıysa maltepede biyerler vardı jantında boya yoksa bunlar gibi krom kaplıyorlar..
öyle okadarda paralar vermene gerek yok. bi araştırmak lazım.. bi düşün istersen
çok teşekkürler Sinan, istediğim sadece biraz daha güzel görünen bir jant olması, LR Discovery 2 de 16 inc jant seçeneği hiç yok gibi birkaç seçenekden başka. Oyuzden araştırıyorum.
sen ustasın... tekerleği bir resim programına kopyalayıp, jantın ortasından jant ucuna ve oradan lastiğin bitimine kadar dikey olarak ölçüm yapıver. 16 jant olduğunu varsayarak oranlayalım. daha net bir tahmin yapabiliriz o durumda... ya da bu resmin yayınlandığı orjinal web sitesine bakıp bilgi aramak lazım.
sen ustasın... tekerleği bir resim programına kopyalayıp, jantın ortasından jant ucuna ve oradan lastiğin bitimine kadar dikey olarak ölçüm yapıver. 16 jant olduğunu varsayarak oranlayalım. daha net bir tahmin yapabiliriz o durumda... ya da bu resmin yayınlandığı orjinal web sitesine bakıp bilgi aramak lazım.
Biz telsiz alsakmı acaba diyoruz, adamlar konvoydaki araçlarla video konferans yapıyorlar ;D
In electronics, Intel Dual Core Mac Mini with Xenarc 7" TFT touchscreen display, connect to Garmin GPSMAP 376C with XM weather, connected to Kenwood APRS ready dual Band TM-D700 HAM, 3G high speed internet, local area communication via WiFi equipment to other trucks in expedition, video and voice conference using iChat