Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 898,117
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Tamam şimdi buldum dizelmiş herşey burda yazıyor
anlayana tabiki

We took the most recognized definite 4x4 vehicle capable of traversing extremes of terrain - the new Land Rover Defender 110, featuring the new and efficient four cylinder 2,4 liter EURO 4 Diesel engine, and the newly designed 6 gear transmission. This icon was then further modified to “an ISAK” with big 38” tyres for increased flotation, ideal for driving on snow and glaciers as well as matching with every tough highland trail Iceland has to offer. Also the gear ratio of the axle differentials has been converted for compensation of the bigger tyres, resulting in moderate fuel consumption despite these changes, or 12 - 15 litres/100kms in general.

Etiketler

2.4 diesel motor varmış
abi çok hantal olmuyormu acaba araç

manyak bişey olmuş... yunus bey linkini atsana sana zahmet. diferansiyel 9 inç ford galiba biraz inceleyim şunu
;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
manyak bişey olmuş... yunus bey linkini atsana sana zahmet. diferansiyel 9 inç ford galiba biraz inceleyim şunu
;D
Şu (bey)i bi kenara atsak çok güzel olacak
diferansiyel bildiğimiz rover
www.isak.is/img/vitalstats.png

yavuz selam. 2.5 düz dizel bi araç alıp pumayala böyle bişey yapsak bana... yavaş yavaş. bi ara konuşsak teknik detaylarını özledim hemde muhabbeti.

yavuz-çelikel' Alıntı:
yavuz selam. 2.5 düz dizel bi araç alıp pumayala böyle bişey yapsak bana... yavaş yavaş. bi ara konuşsak teknik detaylarını özledim hemde muhabbeti.

Bence tam zamanı ;D , piyasa berbat ortalık LR kaynıyor ;D

aracı ilk alış fiyatı ne kadar olmalı sence birde arazi oranları falan uyarmı 38 liklere)