Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 897,974

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

yunus bager' Alıntı:
6 ileri şanzımanı ve en düşük arazi oranı olursa hatta diferansiyel oranıda değişirse hantal kalmaz

abi o kadar oynama yapana kadar atarsın bi v8

hsbasar' Alıntı:
Sırtında dolunay taşıyan LR

[attachment=1]

sedat abi çektiğin güzel fotolarla yaramı depreştiriyorsun eline sağlık bekliyorum lr resimlerini

hsbasar' Alıntı:
Üniversiteyi bitir sana vosvos alacağız ;D

vosvos dedin de aklıma geldi burada bir cafede yılbaşı eğlencesi çekilişinde vosvos veriyorlardı bizim geometri öğretmenine çıkmış
mavi birşey pek anlamam ama dışarıdan iyi toplanmışa benziyor

Öğretmenini sevmeyenler vardı galiba, sarmışlar başına belayı. Şimdi yıllarca kurtulamaz. Ben 2010 Martta vosvoslu 18. yılımı kutlayacağım ;D

hsbasar' Alıntı:
Öğretmenini sevmeyenler vardı galiba, sarmışlar başına belayı. Şimdi yıllarca kurtulamaz. Ben 2010 Martta vosvoslu 18. yılımı kutlayacağım ;D

şaka bir yana gerçekten çok güzel kendimi bildiğim için uzak duracağım yoksa virüs hemen bulaşıyor bir hastalık başladımmı da gerisi geliyor

Yeni yıla uygun bir tanede DEF koyayım bari ;D
Her kesin yeni yılı da kutlu olsun.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

İmzanızdakı resım tdi motor resmiymis bende bunca zamandır ne anlama geliyor bu toz bulutu diyordum ;D ;D ;D

Konu çok dağıldı, güzel bir Defender fotoğrafı ile toparlayalım. Reha'dan izinsiz yayınladığım için umarım kızmaz ama böyle bir fotoğraf atlanmamalı. Eline sağlık Reha.