Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 918,930
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Engincim bence 35 i direk farkederler, heralde işlemleri tamamlayıp, şimdiki lastiklerle gideceğim muayeneye, motosiklet tadında kullanırım 1-2 gün ;D

Daha iki ayım var bakalım zaman ne gösterecek.

Etiketler

abi 3 inch çok farkeder mi? arabanın kaportasında ya da yüksekliğinde oynama yapacak mısın?

Yavuz gördün mü yaptığını, gidip gelip o beyaz def.lere bakıyorum ama alamıyorum

Bari telefondan alayım ;D

edaghan' Alıntı:
abi 3 inch çok farkeder mi? arabanın kaportasında ya da yüksekliğinde oynama yapacak mısın?

35 i yakından gördünmü ? ;D ;D

kağıt üstünde 3 inch ama çamurluğun içine sokmaya çalışınca anlaşılıyor büyüklüğü ;D en az 2 inch yükseltme şart. Çamurluk ağzı ve kolların değişmeside şart.

SDC' Alıntı:
Yavuz gördün mü yaptığını, gidip gelip o beyaz def.lere bakıyorum ama alamıyorum

Bari telefondan alayım ;D

Sorma bende bakıp bakıp hayal kuruyorum ;D sayısal yine devretmiş , oynayalım diyorum. ;D ;D

2 inch yükseltme derken +3 var zaten ona ek +2 inch demek istedim yanlış anlaşımasın. Toplamda 5 inch gibi, ama son 2 inch amortisörlere yansımayacak, kuleleri düşüreceğim, helezonları değiştirmeden parça ile yülseltceğim.

discovery-V8' Alıntı:
Sorma bende bakıp bakıp hayal kuruyorum ;D sayısal yine devretmiş , oynayalım diyorum. ;D ;D

Demek yalnız değilim, kaç gündür elim bollaşsa nasıl bişi toplarım diye hayal kuruyorum.

mu7y' Alıntı:
Peceteyi bulamıyorum agzımın sularını silmek için :........

discovery-V8' Alıntı:

Bana çıkarsa bunlardan bir düzine alıp -alınabiliyorsa tabi- "Off-road" hayratı yapıcam ;D ;D

Yavuz,

5" yükseltme bana fazla abicim. bu bücür boyumla 2" yükseltme ile bile zor binip iniyorum.. 5" yükseltme ve 35" lastik ile çamurlu ayağımı 6" daha yukarı kaldırmam lazım... ki, benim etim neee budum nee...

Dururken kaldırım kenarında duracaksın kardeşim sende ;D

Standard
[attachment=1]

33 inch
[attachment=2]