KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
TÜV'ün lastik boyutu konusunda sorun çıkacağını sanmıyorum. en azından 35-37 inch lastiğe kadar fark etmezler... yeter ki, çok sırıtan bir araç olmasın. yani, lastik - arabanın yükseltme kiti - dodikleri felan birbirine uyumlu olsun...
arkandayım Yavuz abi. sen yap... sırada ben varım.
kağıt üstünde 3 inch ama çamurluğun içine sokmaya çalışınca anlaşılıyor büyüklüğü ;D en az 2 inch yükseltme şart. Çamurluk ağzı ve kolların değişmeside şart.
kağıt üstünde 3 inch ama çamurluğun içine sokmaya çalışınca anlaşılıyor büyüklüğü ;D en az 2 inch yükseltme şart. Çamurluk ağzı ve kolların değişmeside şart.
2 inch yükseltme derken +3 var zaten ona ek +2 inch demek istedim yanlış anlaşımasın. Toplamda 5 inch gibi, ama son 2 inch amortisörlere yansımayacak, kuleleri düşüreceğim, helezonları değiştirmeden parça ile yülseltceğim.
5" yükseltme bana fazla abicim. bu bücür boyumla 2" yükseltme ile bile zor binip iniyorum.. 5" yükseltme ve 35" lastik ile çamurlu ayağımı 6" daha yukarı kaldırmam lazım... ki, benim etim neee budum nee...
5" yükseltme bana fazla abicim. bu bücür boyumla 2" yükseltme ile bile zor binip iniyorum.. 5" yükseltme ve 35" lastik ile çamurlu ayağımı 6" daha yukarı kaldırmam lazım... ki, benim etim neee budum nee...