Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 896,603

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

edaghan' Alıntı:
Umut,

Sana ikinci bir set lazım. daha büyük ve dişli...

güle güle kullan.

Abi buzda ağlatmasın mt lastikler beni ;D İnsa turbo düşünüyorum ama ebat konusunda kararsızım...

sonuçta elinde AT lastiğin var. insa düşünmekte bir sakınca yok. 35 yakışırdı.

edaghan' Alıntı:
sonuçta elinde AT lastiğin var. insa düşünmekte bir sakınca yok. 35 yakışırdı.

35'i çevirebilmek için oranı değiştirmekle aracı yükseltmek gerekmez mi ki?

beyaz puma için düşündüğümde 2 inc yükseltmek hoşuma gittide 35 ' yerine 245x80x16 çelik jant bir lastik daha yakışıklı olurdu ki şu an öyle sanırım. (şahsi fikrim, 35' yada 245 güzele ne yakışmaz ki )

245 80 16 için yükseltmeye gerek yok. Ben aracın yükselmesini pek istemiyorum açıkçası. Biraz seri kullanımda sıkıntı olur diye düşünüyorum. Çünkü her yere bununla gidiyorum

35" ve daha büyük lastik hem mekanik hem de motor için (Puma da olsa) yorucu olacak. 35" agresif desenli bir lastik için yükseltme, yükselince daha sert yaylar ve buna uygun amortisörler, uzatılmış frem hortumları, spacer, radius arm, HD aks da gerekecek.

Bence, bunlara hiç bulaşmadan, standart hali ile çok geni,ş tabanlı olmayan bir 33" hem iyi performans hem de güzel bir görünüm verecektir.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. 33" hangi ebatlara denk geliyor? Yükseltme yapmadan bu lastikleri sorunsuz kullanabiir miyim?

aracımda + 2 inc yay ve + 4 inc amartisor kullanıyorum çok rahat yanlız kabul etmeliyim ki diğer araçlardan daha fazla eğiliyor özellikle virajlarda amma yatacak kadar değil. özellikle port bagaj varken hele doluyken daha çok hissediyorsunuz.

bende katılıyorum 245x80x16 için kesinlikle yükseltme yapmaya gerek yok daha büyük bir lastikte yorucu olur araç için.... ( yinede yavuz abinin aracı beğeniyorum )