Bolu Aladağ Kış kampından bir kaç Land Rover Fotoğrafı ve İçlerinden bazıları Reha abinin objektifinden. Hangileri olduğunu söylemeye gerek duymuyorum kendilerini belli ederler zaten
nereden çıktı şimdi bu bronşit ben hiç hsata olmamki yaşlanıyormuyum nedir bir de 10 gün yat emri ..... bana acımadınız emire acıyın yavrum bu karı bir daha ne zaman görür bu kar kalırmı istanbulda 10 gün a dostlar..... ah ah ömrümü yedin ömrümü dr.
hazir siz denemisken sormak istiyorum .
resminize dikkat ettim zincirleri on lastiklere takmissiniz .
en iyi zincir performansi ondemi yoksa arka lastiklerdemi oluyor?? 10 yildir suburban kullanan birisi olarak benim fikrim arkada daha iyi oldugudur ama bol karda vede LR larda nasil acaba ???
hazir siz denemisken sormak istiyorum .
resminize dikkat ettim zincirleri on lastiklere takmissiniz .
en iyi zincir performansi ondemi yoksa arka lastiklerdemi oluyor?? 10 yildir suburban kullanan birisi olarak benim fikrim arkada daha iyi oldugudur ama bol karda vede LR larda nasil acaba ???
4x4 te olsa şahsi fikrim bizim defenderlar için 4 tekerede takılmasıdır fakat 1 takım var ise elde takılacaksa yön veren ön lastiklere takılır hem çekişin hem yönlendirmenin yapıldığı lastik olması sebebiyle ( LR lerin en büyük özelliği mütamadiyen doğuştan 4 çeker özelliğiyle donatılmış olmalarıdır.)
116 sayfayı tektek inceledim 2 günde inanılmazsınız;
bir defender hastası olarak malesef henuz büyük aşkıma kavuşmuş degilim.
ama yakındır yakındırbenimki biraz farklı olucak arazi için degil asfalt için bir araç hazırlıycam kendime.
sanırım çok tepki alıcam ama hayalim bu ne yapalım.