Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 896,523
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

amazonda satilan LR stepne lastik kilifi hahaha ;D ;D ;D
[attachment=1]

Etiketler

Jeep Recovery unit olani yada capon olsada alsak hummerlar muhatabimiz diil ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Jeep Recovery unit olani yada capon olsada alsak hummerlar muhatabimiz diil ;D ;D ;D

aman amannnn, bi gezide bir JEEP olur bişi olur....aman diyim...

ByEscobar' Alıntı:
Acaba yeni Defender üretilse nasıl olurdu 2010 model

??? Defender üretiliyor, 2010 modellerinden ithal de edildi, İstanbul'da off-road'da kullananlar var. Yanlış mı anladım?

Tempus' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47763.0

bu linkdeki başlıkda detayları anlatılıyor

hocam aynı yayları kullanan Yavuz Bey disco 1 inde 2" yükseltme yaptım diyor fakat siz 4" diyorsunuz bir yanlışlık yok değil mi ?

torhan' Alıntı:
hocam aynı yayları kullanan Yavuz Bey disco 1 inde 2" yükseltme yaptım diyor fakat siz 4" diyorsunuz bir yanlışlık yok değil mi ?

cetvel alıp ölçmedim ama 3-4 inc yukseldi araba, yoksa zaten o lastikler o arabaya girmezdi. disco 1 de ve disco 2 de verdiği sonuçlar aynımı ki?

Tempus' Alıntı:
cetvel alıp ölçmedim ama 3-4 inc yukseldi araba, yoksa zaten o lastikler o arabaya girmezdi. disco 1 de ve disco 2 de verdiği sonuçlar aynımı ki?

yanlış anlamayın amacım sizi teşhir etmek değil. ben de bilmediğim için acaba disco 1 ike 2 de farklı sonuçlar veriyor olabilir mi diye merak etmiştim.

torhan' Alıntı:
yanlış anlamayın amacım sizi teşhir etmek değil. ben de bilmediğim için acaba disco 1 ike 2 de farklı sonuçlar veriyor olabilir mi diye merak etmiştim.

hayır yanlış anlamadım , kafanız karışınca tabi sorucaksınız bende ustamla konuştum 4 inc e yaklaştı yükseltme dedi, yavuz beyin aracının şu anki yüksekliği zaten 6 inc civarı.
bearmarch daki en uzun yay seçeneklerini kullandık benim araçda daha uzun yay alternatifi yoktu.

ben de disco 1 v8 imde sizin yaptığınız değişiklikleri yapmayı düşünüyorum fakat 235 / 85 / 16 mı yoksa 265 / 75 / 16 mı takmalıyım kararsızım.