Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 899,166
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Disco II düşünüyorumda, benim kriterlerde olmazsa olmaz düz vites var, böyle disco II de piyasada çok az, ileride mutlaka diyorum ;D

RRC den buggy benzeri bişey yapıcaz ama eldekiler bir bitsin önce veya defender tek kabin 100 inch veya 90 inch kamyonet olabilir.

Etiketler

abi kisisel fikrim artik disco2 ye girme zamanidir hem sen bir disco2 ye girsen cok adam senden feyz alicak : defender da disco bir de yapacagin herseyi yaptin gibi zaten. disco2 duz vites TD5 ler sanirim botas da varmis 10 kadar, elektronik hicbiseyi olmayan ;D gerci sen v8 istiyorsundur buyuk ihtimalle

Disco II TD5 iyi bence , Td5 alive, twisted performance ortadayken v8 e gerek yok

discovery-V8' Alıntı:
Disco II TD5 iyi bence , Td5 alive, twisted performance ortadayken v8 e gerek yok

abi bekliyorum o zaman , nasilsa bende uzun seneler TD5 olucak kismetse

Hybrid defender yapmak yasal açıdan zorluk teşkil eder mi? Yani range rover classic motor, şasi ve yürüyen üzerine 100 inch defender kupa. İngiltere'de bir çok örneği var. Ama ülkemizde mümkün mü, proje, şasi no, motor no gibi yönlerden böyle bir şey yapılabilir mi?

aboww. hem kasa aluminyum hem motor aluminyum hemde 2600 kg. benimki keksin 3000 gelir yandık.

bu agirlikla bu araclar boyle is yapiyor, agirligi yariya dusursek ne olur acaba cook ileride disconun ustundeki agirlik yapan gereksiz herseyi sokup atma planim var

Standart hali 2095 kg zaten. Roll-cage'e ilave olarak vinç tamponu ve vinç, araç üstünde de roof-rack var. Balta kürek Hi-jack bile ağırlık yapıyor.

nkurtkaya' Alıntı:
Standart hali 2095 kg zaten. Roll-cage'e ilave olarak vinç tamponu ve vinç, araç üstünde de roof-rack var. Balta kürek Hi-jack bile ağırlık yapıyor.

benim defender 92- benzinli lpg 2380 kg + 28 kg jenaratör + kamp malzemeleri = 2450 kg yaklaşaık
dediğiniz çok doğru aksessuardır bizi batıran

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]