Bu sene bizimde kara deniz gezisi fikrimiz var aslında bir grupla başlayıp şimdi sadece land rover gezisi olarak devam ettiğimiz bir arkadaş lar arası aracı olan olmayan ticari çıkar gözetilmeyen alman usulu bir organizasyona bir ortak tatil planına dönüştü eskiden sadece defender araçlar ile yapılan bu gezi sanırım bu yıl kapılarını tüm katılımcılara acacak tabi hepsinin LR olması güzel olur sadece 20 25 temmuz gibi çıkıp 8 eylülde dönmek var aslında suriye ürdün dü fakat hava ve şartlar ülke sınırları içerisinde kalmaya zorladı rotayı bu şekilde yapmaya çalıştık çok ham daha bakalım ne olacak
içinde bir yağmur damlası kadar LR sevgisi olana kapımız değil yüreğimiz sonuna kadar açık hem aramızda hem arabamızda yer var tarihler uyarsa sizede ben 2 3 araç çıkmaktansa konvoy olmayı yeğlerim.
içinde bir yağmur damlası kadar LR sevgisi olana kapımız değil yüreğimiz sonuna kadar açık hem aramızda hem arabamızda yer var tarihler uyarsa sizede ben 2 3 araç çıkmaktansa konvoy olmayı yeğlerim.
Bizde Eylül başı Karadenizde olacağız. Ancak benim eşimin aileside bizimle olacağından otel - pansiyon konaklaması tarzı birşey düşünmüştük. Tarihler uyarsa birkaç günlüğünede olsa sizin konvoya dahil olmaktan mutluluk duyarız.
Bizde Eylül başı Karadenizde olacağız. Ancak benim eşimin aileside bizimle olacağından otel - pansiyon konaklaması tarzı birşey düşünmüştük. Tarihler uyarsa birkaç günlüğünede olsa sizin konvoya dahil olmaktan mutluluk duyarız.
Suriye - Karadeniz turu - Ege turu bu seneki planlarım içinde, firsat olursa 3 ünüde yapicam firsat olmazsa en az birisini yapicam. Aynı rotaya çıkma kararı verrisekde birlikte yol almakdan keyif duyarım