Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 900,330
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

düşünüyorum ama önümüzdekihafta kızım doğacak o yüzden kıpraşamıyorum şimdilik bütün kaynakları ona ayırdım

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
düşünüyorum ama önümüzdekihafta kızım doğacak o yüzden kıpraşamıyorum şimdilik bütün kaynakları ona ayırdım

ooo allah analı babalı büyütsün... sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah...

bende yükseltmeden takabileceğn ebatta var lastik.. aklında olsun... ;D ;D 1.000 tl

Ünal ustanın elinden çıkmış bir defender 110 dan 90 döndürüldü geçen hafta gördüm dükkanda müthiş olmuş motor değiştiriyorlardı puma yapıyorlar.

ilkakdeniz' Alıntı:

gördüm geçmek istemedim. Allah analı babalı büyütsün size milletine vatanına hayırlı bir evlat, sağlıklı mutlu bereketli uzun bir ömrü olsun

febulent' Alıntı:
gördüm geçmek istemedim. Allah analı babalı büyütsün size milletine vatanına hayırlı bir evlat, sağlıklı mutlu bereketli uzun bir ömrü olsun

ilginize çok teşekkür ederim bülent bey inşallah hayırlı bir evlat olacak

ata036' Alıntı:
işte budur ahmet abi mükemmel

daha çok var çamur resmi kışın benim aracın rengi pek belli olmuyor çamur ne renkse ona bürünüyor , kırmızı , siyah vs vs ;D ;D ;D

yakışıklı araç hayırlısı olsun dizel arcınıza en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah

Merhaba
Düz dizelmi yoksa 2.5 benzinli mi daha iyidir defender'da?