Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 902,393

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

yeni Heavy Duty ön dingili ve kaldırma operasyonu geçirmiş Arthur, artık boyu daha uzun , ayakları daha sağlam

[attachment=1]

discovery-V8' Alıntı:
yeni Heavy Duty ön dingili ve kaldırma operasyonu geçirmiş Arthur, artık boyu daha uzun , ayaları daha sağlam

[attachment=1]

Ayrıca yıkanmış ;D

Maşallah

Teşekkürler arkadaşlar, yandan foto bakayım varmı, ayrıca ben yıkatmadım shell de zorla yıkadılar, ben çamurlu haline daha alışığım temiz görünce tanıyamıyorum ;D ;D ;D ;D

Tam yan olmasada hafif yandan varmış birtane.

[attachment=1]

arthur'da süper olmuş güle güle kullanın

egeli 34' Alıntı:
arthur'da süper olmuş güle güle kullanın

Teşekkür ederim.

umutkaptan' Alıntı:
Yavuz bu sefer bunu getir bari boluya

Kaptan uzun yola çok uygun değil, sıfır yalıtım, ve 2,5 benzin motor , Diğeri bittiğinde bununda kalbi v8 e dönüşecek ozaman değil boluya dünyanın öbür ucuna bile gelririm

bugün anneler günü olması münasebetiyle annemi anaannemi teyzemi ve kardeşimi tabiki şimali dolaştırdım.

Tüm annelerin anneler gününü kutlarım.

discovery-V8' Alıntı:
Teşekkür ederim.

Kaptan uzun yola çok uygun değil, sıfır yalıtım, ve 2,5 benzin motor , Diğeri bittiğinde bununda kalbi v8 e dönüşecek ozaman değil boluya dünyanın öbür ucuna bile gelririm
naci, selim, mordo 3 v8 var istanbulda ankaradanda siz v8 yapın v8 defender sayısı artsın ama bu araçlarda v8 çok iyi oluyor arabanın şahsiyeti değişiyor resmen ;D

umutkaptan' Alıntı:
bugün anneler günü olması münasebetiyle annemi anaannemi teyzemi ve kardeşimi tabiki şimali dolaştırdım.

Tüm annelerin anneler gününü kutlarım.

offf kordon boyu özlemişim izmiri ;D